APPARATUUR

Inbouwapparatuur vormt het hart van iedere keuken. Wij bieden een ruim assortiment en zijn u graag van dienst met een passend advies waarbij rekening wordt gehouden met beschikbare ruimte en uw wensen. En wanneer u liever zelf uw apparatuur wilt aanleveren doen wij daar uiteraard niet moeilijk over.

HET HART VAN UW KEUKEN

EEN BREDE
COLLECTIE

Bij een maatwerk keuken wordt voornamelijk inbouw apparatuur gebruikt. Of het nu gaat om de vormgeving of om de functionaliteit, als specialist van keukens op maat weten wij wat de mogelijkheden zijn. Kijkt u eens bij de voorbeelden van opstellingen en bij “Merken” waar u een overzicht krijgt van alle door ons gevoerde merken.

ONZE HUISSELECTIE

U vindt bij ons altijd het inbouwapparaat dat u nodig heeft.

Hoogwaardige keukenapparatuur voor een scherpe prijs met tot 5 jaar garantie. Onze afwasautomaten zijn bijvoorbeeld de meest geruisloze en energie-efficiënte afwasautomaten die er zijn. De koel- en vriesapparaten onderscheiden zich met name door een uitstekende bewaarkwaliteit gekoppeld aan de laagste energieklasse tot zelfs  A+++. Onze vakkundige monteurs bouwen de apparatuur graag voor u in.