BOEKWEIT HEEFT GEMIDDELD EEN 9,4!

Het is onze uitdaging om met een bijzonder ontwerp en een vakkundige uitvoering de wensen van onze klanten te realiseren. Mede daarom worden wij op QASA beloont met een 9,4!

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Persoonlijk contact, vakkundig advies, eerlijke prijzen, vakmanschap en een goede nazorg. Boekweit, meer dan keukens is al 50 jaar dé keukenspeciaalzaak van ‘t Gooi. U bent van harte welkom!

WILT U OOK EEN REFERENTIE OPGEVEN?

Wij stellen het op prijs indien u uw ervaringen met Boekweit kenbaar wilt maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van het referentieformulier of ga naar QASA. Met uw referentie kunt u bezoekers van onze site behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste partner voor een nieuwe keuken of ander project.

TROTS OP ONZE REFERENTIES

Fam. Haas
Baarn

Wij zijn zeer tevreden met de keuken die wij bij Boekweit hebben gekocht. Zeer deskundig, geduldig geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. Geen vraag is te veel, er wordt goed meegedacht, je kan snel schakelen en een afspraak maken voor vragen en aanpassingen. Zo ontstaat stad voor stap je droomkeuken. Het installeren door hun eigen montagedienst is zeer goed. Ze installeren je keuken alsof het hun eigen keuken is, werken erg netjes en nemen al het verpakkingsmateriaal mee. Ze kwamen heel snel terug toen de afwasmachine niet werkte en de nageleverde kookplaat werd heel snel geïnstalleerd. Echte service bestaat nog!

Out
Eemnes

We hebben een complete keuken incl. apparatuur bij Boekweit gekocht. Ook de voorbereidende werkzaamheden en plaatsing hebben we door Boekweit laten uitvoeren. Vanaf het begin voelde het al goed aan. De gesprekken in de showroom en het telefoon, mail contact verliep goed. Ze denken mee en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Ook komen ze met oplossingen en alternatieven. Het plaatsen van de keuken werd zeer vakkundig en goed gedaan. Alles werd tot in detail aangesloten en geplaatst. Ook de afwerking was perfect. Een bedrijf met zeer vakkundige mensen die gedurende het hele proces alle tijd voor je hebben. Kortom een super positieve ervaring en een hele mooie keuken waar we nog iedere dag van genieten.

Stephan Letter
Bussum

Zeer tevreden over boekweit keukens! Zeker een aanrader voor mensen die van service en kwaliteit houden!

J. Smit
Laren

Wij hebben een keuken gekocht bij Boekweit keukens in Eemnes. Het overleg en informatie was heel goed. Prettige werknemers en goede service.

Aanvulling ontvangen 23 september 2020: Aankoop is geleverd. Wij zijn heel enthousiast over onze nieuwe keuken, het werkt allemaal voortreffelijk.

Philip Whittle
Amersfoort

Wij hebben onze Boekweitkeuken nu ongeveer een jaar en elke dag weer, wanneer we onze nieuwe keuken inlopen, zijn we blij met het resultaat. Het ontwerpproces verliep plezierig, de plaatsing was vakkundig en vlot, en ook de afwerking en nazorg lieten niets te wensen over. Kortom, wij zijn tevreden klanten en zullen in voorkomende situaties dit bedrijf van harte aanbevelen.

Familie Kroes
Laren

Via een andere ambassadeur bij Boekweit keukens terecht gekomen. Hier zijn wij op de juiste en prettige manier geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Het meedenken, alternatieven bieden voor de juiste prijs zonder opdringerig te zijn. Wij zijn meer dan blij met het eindresultaat. Het is nog mooier geworden dan de 3d voorstelling! Als u een keuken zoekt voor de juiste prijs, advies en kwaliteitsverhouding dan bent u bij Boekweit keukens aan het juiste adres. (bovenstaand klinkt als verkoop praatje maar is echt onze ervaring!) Kortom complimenten voor het gehele Boekweit team.

Mevr. W. Baas
Huizen

Mijn aankoop is een complete keuken met apparatuur. Ik ben zeer tevreden over Boekweit keukens, een bedrijf die zijn afspraken nakomt en meedenkt in oplossingen. De keuken is geleverd en gemonteerd tot volle tevredenheid.

C.F. Langen
Laren

Een quooker. Zeer snelle en professionele afhandeling en installatie. Dinsdags besteld, woensdags geleverd en geïnstalleerd. Prima.

H.G. Hartman
Huizen

Een volledige keuken met bijkeuken. We hadden zelf al een redelijk uitgewerkt idee en dat is door Boekweit prachtig uitgewerkt. Bovendien kregen wij een aantal praktische tips waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. De keuken is snel en vakkundig gemonteerd. Wij genieten met volle teugen van onze mooie keuken en bevelen Boekweit Keukens dan ook van harte aan.

Van den Brink
Baarn

Enige tijd geleden kwamen wij voor het eerst bij Boekweit en zijn daar prettig te woord gestaan door Patrick. Daarna volgden de vervolggesprekken, de tekeningen en uiteindelijk de bestelling van onze keuken waar we erg blij mee zijn! Wij hebben het hele traject als erg prettig ervaren en hebben het meedenken met onze verbouw/uitbouw plannen vooral gewaardeerd.

Roel Vos
Hilversum

Voor ons is duidelijk dat Boekweit meer dan keukens is. Naast een prachtige keuken heeft Boekweit voor ons stukwerk door het hele huis en de vloerverwarming voor hun rekening genomen. Doordat er zeer goed werd meegedacht met onze ideeën zijn we uitgekomen tot een zeer mooi eindresultaat. Het is fijn om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is. Daarom willen wij Dirk, Jeroen en Patrick enorm bedanken. Warme groet, Isabelle en Roel.

Overtoom
Heerhugowaard

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Boekweit en zijn zeer tevreden over het adviseren en de montage. prima zaak.

Jan en Nicky van Tol
Almere

Boekweit heeft niet alleen een fantastische nieuwe keuken geleverd, maar ook het doorbreken naar de woonkamer en naar de bijkeuken in handen gehad. De inzet van eigenaar Patrick, Bas, Dirk en Jeroen was uitstekend. Zij hebben onze wensen vertaald in een prachtig ontwerp wat inhield het verwijderen van draagmuren, stuccen, schilderwerk, elektra, vloerverwarming en nieuwe vloertegels. Alles werd uitgevoerd op een professionele manier en het was altijd een plezier om Jeroen te zien verschijnen. Boekweit is de beste aannemer die we ooit over de vloer hebben gehad. Absoluut aanbevolen!

G. Broné
Blaricum

Wij hebben een keuken van Boekweit en hebben daar heel veel plezier van. Wij zijn netjes geholpen en de keuken is professioneel geplaatst. Na 2 jaar was de koelkast kapot, geen probleem wij kregen meteen een nieuwe. Wij bevelen Boekweit aan.

Rienk
Blaricum

De geleverde keuken iz hemaal perfect.ook de plaatsing verliep erg professioneel

Dennis Koekkoek
Eemnes

Wij zijn al jaren klant bij de Boekweit. Ook bij deze verhuizing hebben we weer voor een keuken van Boekweit gekozen, en is er door het gehele team keurig gewerkt en gecommuniceerd. Kortom, fijne club met vakmensen!!!

J. Krikke
Eemnes

Na goed vakkundig advies voorzien van allerlei praktische tips hebben wij een prachtige hoogglans keuken bij Boekweit gekocht. Installatie ging perfect en kleine beschadigingen werden gelijk door het professionele team opgemerkt en verholpen. Wij halen veel kook- en bakplezier uit onze keuken waar we het team van Boekweit voor willen bedanken!

Anita Bokma
Blaricum

Boekweit keukens heeft hier een prachtige keuken geplaatst. Boekweit is zeer betrouwbaar, en komen hun afspraken goed na. Ze zijn zeer deskundig en kunnen goed advies geven, en denken met je mee. Kortom ik zou Boekweit zeer zeker adviseren.

Fam Bout
Huizen

Alles van begin tot eind correct uitgevoerd. vakwerk geleverd.

A.J. Keune
Huizen

Een volledige keuken en bijkeuken. Wij hadden een afwijkend front in gedachten en dat is door Boekweit volledig naar wens uitgewerkt en op maat gemaakt. Bovendien kregen we wat goede tips, waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. Ook voor de bijkeuken werd een goede oplossing gevonden door losse panelen bij de keuken te bestellen waar schuifdeuren van gemaakt werden. De keuken is vakkundig gemonteerd en wij genieten volop van onze mooie keuken.

Peter Louman
Bussum

Wij hebben onze keuken bij Boekweit gekocht omdat wij een kleiner bedrijf met korte lijnen en goede service zochten. wij hebben de juiste keus gemaakt. vanaf het begin hebben wij er een goed gevoel bij gehad. wij hebben een keuken uitgekozen waar we heel blij mee zijn en het plaatsen van de keuken ging geweldig. kortom wij zijn heel tevreden en kunnen Boekweit ten zeerste aanbevelen.

Nicole Makker
Eemnes

Circa 5 jaar geleden een prachtige moderne keuken gekocht bij de Boekweit. Deze week werkte de demper niet meer van 1 van de kastjes, direct werd er een nieuwe set besteld en gratis geleverd. Wat een goede service !!!!

Schipdam
Baarn

Volledige keuken, m.u.v. inbouw oven/kookplaat (deze zijn overgezet) aangeschaft en geplaatst. Heeft ruim een maand geduurd. Reden: Deel waarin kookplaat valt werd 3 x door fabriek verkeerd geleverd. Een bovenkastje was beschadigd en nieuw exemplaar bleek verkeerde buitenzijde te hebben. Ook was een nieuw geleverde radiator beschadigd. Maar we kunnen niet anders zeggen dat alles ondanks de ongemakken op zeer soepele en correcte wijze is afgehandeld. Wat wij ook als heel erg prettig hebben ervaren is dat bij Boekweit alles wordt geregeld en uitgevoerd, zoals slopen, stucwerk (uitbesteed), radiator plaatsen etc.

Fam. Vos
Laren

Geen complete keuken, maar ’slechts’ een quooker-kraan gekocht en laten installeren: wij zijn zeer tevreden over het meedenken van de verkoper en het installeren van de monteur.
Wat extra meerwerk was geen probleem.
Heel blij met onze kraan !

Albert
Eemnes

we wilden een aantal kast- en ladenfrontjes vervangen omdat de folie daarvan losliet. we hebben hierover een Plezierig en informatief gesprek gehad in de showroom. De offerte werd snel en volgens afspraak gemaakt. Ook het opmeten is kort daarna gedaan.
na een korte levertijd werden op de afgesproken datum alle frontjes keurig en professioneel vervangen. Alle nieuwe frontjes waren precies op maat en van de correcte kleur.
Kortom, perfecte en professionele service van boekweit.

Mirella Dijkman en Mathieu van den berg
Huizen

Ook wij hebben zeer goede ervaringen met Boekweit. Er werd heel goed met ons meegedacht ondanks dat wij een heel bewerkelijke en kleine keuken hebben. Wij genieten erg van onze nieuwe keuken!

Fam. L. de Leeuw
Laren

Bij Boekweit troffen wij uiterst deskundige maar vooral ook klantvriendelijke adviseurs. Na enkele sessies waren we in staat een fantastische keuken te bestellen. Niets dan lof over Boekweit Keukens. Natuurlijk gaat er in het toch wel complexe proces iets fout maar dat wordt zonder enige aarzeling opgelost. Het is een betrouwbare keuken leverancier. Speciale dank aan dhr. Mercx voor zijn creatieve en deskundige inbreng.

Hartelijke groet,
Fam. de Leeuw, Laren

Jonas Hemink
Hilversum

Ondanks het feit dat wij vanwege omstandigheden geen keuken hebben besteld bij boekweit keukens zijn wij wel zeer te spreken over de pro-actieve houding van bas, zijn meedenken en oplossingsgerichte instelling. hij heeft ons echt verder geholpen met zijn deskundigheid.

A. Niessen
Bussum

nu Bijna een jaar geleden werd onze keuken geplaatst. Tot op de dag vandaag geen op of aanmerkingen op de keuken en de plaatsing van de keuken. VOORTREFFELIJK werk zowel van de verkoper, Bas als van de monteurs. Ga in ieder geval even bij deze mensen kijken in Eemnes.

Edwin Brouwer en Esther Booms
Hilversum

Beste Patrick en Bas,

Esther en ik hebben gisteravond gekookt in onze nieuwe keuken. Daarbij natuurlijk bubbles,die met een luide knal opende!
We zijn ongelooflijk blij met deze práchtige keuken! Als Jut enJul zaten we de hele avond in de keuken te kijken,en probeerden we wat apparaten uit…..okay,daar moeten we nog wat mee oefenen?.
Grote dank dus,maar óók aan Jeroen en Dirk die deze klus toch maar geklaard hebben.Tevens Joost,die een zeer strakke vloer heeft neergelegd,zijn we dankbaar!

Afijn,het moge duidelijk zijn,wij zijn zéér tevreden!

Harry Versteeg
Almere

uitstekend advies, denken heel erg mee, en komen ook met goede oplossingen. het installeren is perfect gedaan, niets is hierbij teveel. ook de service daarna is top. kortom, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en bevelen boekweit ook zeer zeker aan. bedankt.

Monique en gerrit klompmaker
Huizen

Een geweldig team dat ons erg heeft geholpen met de juiste keuzes. Keuken en plaatsing uitstekend!

H. de Vries
Utrecht

Zoals altijd is in een dorp grote aankopen uitzoeken zoveel relaxter dan in Utrecht (waar ik zelf woon) Boekweit keukens vormt daarop geen uitzondering. Patrick neemt alle tijd om de diverse mogelijkheden met je door te nemen met als resultaat een prachtige, vakkundig, op de afgesproken tijd, geïnstalleerde keuken

Bart & Joke
Amersfoort

Supergoed advies en nemen ruim de tijd om je echt aan jouw droomkeuken te helpen. Ook de installatie is perfect gelopen, bedankt Dirk! Service erna is ook top. Wij bevelen jullie zeker aan. Bedankt mannen!

Marinus en Monique
Bunschoten

Wij zijn super tevreden over de geplaatste keuken! De jongens waren precies op tijd en gingen direct aan de slag. Wij zullen boekweit zeker aanbevelen!

Hans en Francina
Eemnes

Ruim 5 jaar geleden keuken bij de boekweit gekocht.Een onder spot was defect.monteur is geweest en heeft tevens wat kastjes bijgesteld. Vroeg de rekening. Nee dit is service.klasse dat na 5 jaar.

J Ratsma
Huizen

Vorig jaar oktober is een prachtige keuken bij mij geplaatst waar ik helemaal tevreden mee ben. Onlangs constateerde ik dat het lampje van de oven het niet (meer) deed. Er bleek meer aan de hand dan dat het lampje stuk was. een enkel berichtje naar boekweit en een vriendelijke monteur kwam langs en heeft de boel gerepareerd. Zonder Kosten. wat een service! Alle lof voor deze zaak!

Jose Akker van Thienen
Laren

Wij zijn super blij en zeer tevreden met onze nieuwe keuken en hoe jullie de keuken bij ons zo netjes hebben geplaatst!

N. van der Plasse
Laren

Wij hebben Boekweit ingeschakeld voor een gedeeltelijke renovatie van onze keuken. Vervangen moesten worden: het aanrechtblad en de spoelbak daarin, de electrische oven en de gaskookplaat alsmede het aanbrengen van een integreerbare afzuigkap. Het afvoerkanaal daarvoor moest worden verbreed tussen de keuken en het dak op basis van nacalculatie.
* Het advies voor dit alles werd snel en zeer vakkundig aangeleverd.
* De uitvoering door twee vriendelijke monteurs was zorgvuldig.
* Het ontbrekende frontje voor de afzuigkap sloot goed aan bij de andere reeds aanwezige fronten van kasten en laden.
* Een gespecificeerde nota voor de nacalculatie van het meerwerk voor het afvoerkanaal, zou fraaier zijn geweest.

Roel Schuurman
Amersfoort

Dag Patrick,

Hartelijk dank voor deze actie.
We zijn erg blij met de keuken. En helemaal natuurlijk als alles af is. Maar dat kan niet eerder.

Wij hechten er aan te melden dat beide mannen die de keuken plaatsen erg vriendelijk, nauwkeurig en vakbekwaam zijn.
Je kunt altijd als referent opgeven als daar al behoefte aan is.

Koekkoek
Bussum

We zijn erg blij met onze PRACHTIGE keuken. Professioneel geplaatst en contact na levering en afhandeling van kleine correcties gaat in goed overleg.

Calis
Baarn

Een goede service en een prachtige keuken, DAT IS WEL 5 STERREN WAARD!!!!!

A. Honigh
Eemnes

Wij hadden wat waterlekkage (ruim 2 jaar na installatie) onder de vaatwasser, Deze is snel en vakkundig verholpen, waarbij de werkzaamheden/materiaal niet in rekening zijn gebracht. De nazorg van Boekweit is dus feitelijk ECHT GOED.

Piet en Lies korte
Huizen

Prima advies en begeleiding bij plaatsing. no-nonsens afspraak = afspraak

Catherine Resius
Almere Hout

Boekweit keukens, wederom bedankt voor jullie fantastische service in Almerehout!

Denise van moorst
Bussum

vervanging van de was droogmachine is snel geleverd. het plaatsen en monteren is door dirk goed en zorgvuldig uitgevoerd. ben zeer tevreden.

E. Scholten
Eemnes

Keuken naar tevredenheid geleverd en geplaatst. Wel problemen gehad met de vaatwasser, kookplaat en koelkast. Deze zijn inmiddels opgelost.

W. Post
Eemnes

Snel en vakkundig geplaatst, helemaal blij met mijn nieuwe keuken. ?????

Familie Baas
Baarn

Boekweit keukens heeft voor ons een prachtige keuken georganiseerd. De kasten, apparatuur en het aanrechtblad zijn van hoge kwaliteit en werden vakkundig en snel gemonteerd. Alle betrokkenen zijn vaklieden, van stucadoor tot elektricien en monteur. De combinatie van kwaliteit, service en vriendelijkheid is ons heel goed bevallen.

Schrijvers
Bussum

Bas
Ik wilde je graag laten weten dat we (uiteindelijk) zeer tevreden zijn met onze nieuwe keuken. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mag er zijn.
Dank voor je bemiddeling om alles naar onze wens te krijgen!
Charlot en Jan

Becker
Eemnes

Zeer vriendelijk en kundig geholpen, ondanks dat wij zonder afspraak kwamen kijken. Geen goedkope keukenverkopertrucjes

fam Schepens-Kreiken
Laren

Hiermee willen we onze complimenten doorgeven aan Bas Mercx voor de uitstekende en veelzijdige adviezen die hij ons heeft gegeven bij het uitkiezen van een landelijke maar moderne keuken. De montage van de nieuwe KEUKEN verliep vlekkeloos mede door het kundige en enthousiaste werk van Wim en Dirk. ERG GOED EN PLEZIERIG VERLOPEN VAN BEGIN TOT EIND

Arnold
Bussum

Bij binnenkomst krijg je gelijk een thuis gevoel.
uitstekende voorlichting in een vrijblijvende sfeer.
absoluut een aanrader.

Myranda & Mark
Blaricum

wij waren op zoek naar een landelijke keuken met een modern tintje. Het moest praktisch zijn en veilig (ik ben gastouder).
na een lange periode van reizen, uitzoeken en offertes kwamen wij uiteindelijk terecht bij boekweit in eemnes (dat is hier om de hoek). wat een topservice hebben wij daar gekregen, tot aan de dag van vandaag. zeer vakkundig advies over kleur, lichtinval en indelingen. en ook het monteren van de keuken ging zeer netjes en met de snelheid van het licht. binnen een halve week konden wij genieten van onze nieuwe keuken ;-)
kortom; veel méér dan 5 sterren waard (maar dat konden we niet invullen)

Kees en Anja
Schiedam

Hallo Bas,

Al bij het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij “Boekweit, meer dan keukens”. Dat gevoel werd nog eens extra gevoed door een door jou opgestelde eerste opzet met een geweldige foto als achtergrond. Wij waren verkocht.
Het heeft nog wel even geduurd, voordat we er helemaal uit waren en de juiste keuzes konden maken. Maar na maanden van slopen, verbouwen en muurschilderen maakte de opbouw van de keuken het helemaal af.

Het resultaat is er één om “U” tegen te zeggen.

Op de website van Ronald Bagijn https://www.r-brush.nl/portfolios/keuken-delfshaven is de making of van de muurschildering te zien en een paar mooie ‘eindplaatjes’.

De keuken is in zijn geheel een topstuk; één ding er uit benoemen zou onrecht doen aan de rest.
Het gasfornuis is het voor Anja helemaal en wordt door mij steevast, naar quote van Herman de Blijker, de kachel genoemd.

“Boekweit, meer dan keukens” heeft een topprestatie geleverd en dat willen wij graag aan familie, vrienden en vriendinnen wereldkundig maken. Wij zouden het zeer op prijs stellen als jij, Willem en Dirk daarbij aanwezig zijn.

Arnold en Sija Martin
Bussum

De keuken is uiterst netjes geplaatst wij zijn er blij mee.

Fam. Campagne
Eemnes

Zeer tevreden over deskundig en betrouwbaar advies, voorlichting en de wijze waarop alles geïnstalleerd is. Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Een aan te raden keukenbedrijf!

H.Visser-Brouwers
Bussum

Zeer tevreden over de kundige voorbereiding en uitvoering van de inbouw van de apparaten!

Koenders L.C.
Laren

perfect geregeld, goede monteur !!!!!!!!

Menno van der Klein & Nora Niekus
Hilversum

Bij deze willen wij graag terugkoppelen dat de montage van het frontje vandaag goed is verlopen. Wij willen u en uw collega’s graag bedanken voor de fijne afhandeling van dit punt.

André en Marian Honigh
Eemnes

Bedankt voor de vlotte service, Wim heeft de radiator degelijk opgehangen!

M. de Ruiter- Griffioen
Eemnes

Ik ben heel tevreden over de samenwerking en het resultaat. U weet dat onze vorige keuken dertig jaar geleden ook door Boekweit ( Laren toen nog) is geleverd. Die mankeerde niets na al die jaren.
Ook nog hartelijk dank dat u de registratie van de apparatuur wilde doen.
Ik kreeg er al bericht over.
Nogmaals heel veel dank,

Luciana en kees rebel
Blaricum

Boekweit keukens Gaf ons bij Het eerste contact al Het juiste gevoel en dat is zo gebleven. We genieten elke dag weer van onze nieuwe keuken die door wim en dirk geplaatst is, Gezelligheid in combinatie met hard werken Heeft dit goede resultaat opgeleverd. Waren er problemen dan werden die netjes opgelost, bedankt patrick, wim en dirk.

Govert en Marijke Schep
Eemnes

Wij zijn goed geholpen door Tieneke Wim en Dirk!
Natuurlijk zijn we dolgelukkig met onze keuken die helemaal naar onze zin is. De prijskwaliteitsvehouding is prima. De afspraken werden goed nagekomen. Beter boekweit kopen dan naar een prijsvechter lopen is ons devies. Hartelijk dank Boekweit!

Monique van der Weerd
Blaricum

Super zaak,super blij met onze nieuwe keuken.wim en dirk enorm bedankt jullie zijn echt toppers.

Roelofs
Hilversum

Willem en dirk, wat een top team zijn jullie! Super blij met onze mooie houten keuken! Vak mannen zijn jullie
Bedankt

Corine lodeizen
Bilthoven

perfecte samenwerking, waardoor een mooie keuken tot stand is gekomen. Eventuele problemen worden netjes opgelost.

M. Henselijn
Blaricum

fantastische nazorg heb ik ervaren

Anja Limburg
Blaricum

Hi Patrick, alles is opgelost!! Wat werkt Dirk netjes.

Ron en José van Broekhoven
Eemnes

Prima service weer van De Boekweit. onze magnetron was mede door ons eigen toedoen naar voren gekomen en de monteur heeft hem weer vastgezet zonder dat we hiervoor een rekening kregen. Hulde!

Ank v/d Veer
Eemnes

Beste Tineke en Anja,
Ik wil u bedanken voor de keurige na afhandeling van onze keuken. Het zijn prachtige korven en uw installateur heeft vlot en netjes alles gemonteerd. Wij zullen u per omgaand het resterende afgesproken bedrag aan u overmaken. Ook met de branders is het helemaal goed gekomen en we hebben het volste vertrouwen dat er ook aan de ‘wiebelende’ pannendragers wordt gewerkt. Wij zijn een tevreden klant!

Hank en Margreet van Beek
Eemnes

“Wij hebben door Boekweit Keukens in Eemnes tot volle tevredenheid een keuken laten plaatsen in ons nieuwbouwappartement.
Er werd goed geadviseerd en met ons meegedacht. Ook over het installeren van de keuken zijn wij meer dan tevreden, vakkundige monteurs zonder enige op- of aanmerking! Je geeft simpelweg de sleutel af en hoort vanzelf als het klaar is. Wat ons betreft is het een aanrader om hier je keuken uit te gaan zoeken. Wij zullen dit de volgende keer zeker weer doen.”

Mevrouw Eelman
Bussum

Beste Anja, dat is bijzonder attent van jullie/Boekweit en de leverancier! Ook dat alles zo snel is opgepakt en is opgelost. Ik ben hier zeer mee geholpen. Heel veel dank en tot ziens!

Peter en Mirjam van der Feer
Blaricum

“Wij zijn zeer tevreden over alles!!! De zeer vriendelijke en deskundige vakman Wim die alle panelen heeft vernieuwd. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit. In een woord geweldig.”

fam Greefkes/Wateler
Huizen

“Na prettige gesprekken in de winkel voor Boekweit gekozen. De keuken is inmiddels vakkundig geplaatst. We zijn blij met het eindresultaat, maar iets minder tevreden over de afhandeling van wat kleine punten achteraf. Hier had in onze ogen iets meer service mogen worden verleend.”

R.H. Zeegers
Laren

“Wij hebben onze wensen om de badkamer en toilet beneden te renoveren bij Patrick kenbaar gemaakt met de vraag, kun je hier iets mee? Het resultaat is dat we na 3 weken verbouwing nu een prachtige badkamer en toilet beneden hebben, helemaal naar wens. Wij vonden het leuk om deze opdracht aan de Boekweit te gunnen. Enkele kleine probleempjes werden snel opgelost. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en onze bijzondere dank aan Patrick, Tineke, en natuurlijk aan Joost de monteur die fantastisch werk heeft gedaan.”

Carla Vreeman
Huizen

“Wij zijn erg tevreden. Alles was geleverd en goed geïnstalleerd. Het enige onderdeel wat was beschadigd werd de dag erna al gerepareerd. Goede service, ook in de winkel.”

Johanknegt Adviesgroep
Bussum

“Binnenlopen bij Patrick was voor ons het beste wat we hebben gedaan om een keuken uit te zoeken en te bestellen. Het was een zakelijke verhuizing die binnen drie maanden gerealiseerd moest worden.In “no time” is er een prachtige keuken gekomen. Zeer kundig en vriendelijke monteurs die het hebben geïnstalleerd. Al met al, een zeer tevreden klant die Boekweit keukens zeker zal aanbevelen.”

Ruud Wikkerman
Naarden

“Bedankt voor de snelle service, na melding van lekkage aan radiator. Zonder kosten heeft de deskundige monteur het mankement verholpen.”

Nicole Bacon-Wiersema
Laren

“We zijn erg tevreden met de keuken en de geleverde service waarvoor veel dank!”

Mulder
Amersfoort

“Het eindresultaat zijn we erg blij mee. De opstelling hadden we zelf niet zo kunnen bedenken en dat maakt het een absolute meerwaarde. De weg ernaar toe is op een aantal punten minder goed verlopen dan verwacht. De planning is aardig uitgelopen, materialen later geleverd dan gepland en tijdens de klus tegen een aantal zaken aangelopen die naar ons idee van te voren beter ingeschat hadden kunnen worden. Neemt niet weg dat we erg blij zijn met het eindresultaat.”

Karin Reijersen
Hilversum

“Beste Patrick en medewerkers van Boekweit, Graag wil ik laten hoe blij ik ben met mijn nieuwe koelkast. Het is een verademing dat ik geen gebrom meer hoor. Heel hartelijk dank voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben en ook de goede service. Dat verdient een warme douche!”

Fam. van Uchelen
Blaricum

“Ondanks het feit, dat jullie bedrijf in een drukke periode verkeerde, zagen jullie toch kans om bij ons snel een reparatie te verrichten. Hartelijk dank hiervoor.”

MandlWand Lodge – Britt en Maikel de Groot
Mühlbach am Hochkönig Oostenrijk

“Wij zijn afgelopen zomer geëmigreerd naar Oostenrijk en wilden in ons nieuwe Oostenrijkse huis een keuken. Omdat we goede ervaringen met Boekweit in Nederland hadden belden wij Patrick Schaapherder voor wat tips en ideeën. Eigenlijk hadden we via Skype ons droomkeuken al samen gecreëerd. Toen hij aanbood onze keuken tijdens zijn vakantie bij ons in te bouwen waren we verkocht. En het resultaat……zoals verwacht prachtig!! Patrick…op naar de 9 keukens voor onze appartementen en ontbijtruimte. Grüss gott aus Österreich, Britt en Maikel de Groot, MandlWand Lodge”

Levin de Nooij
Huizen

“Keuken staat en ziet er mooi uit. Er is hard gewerkt de afgelopen dagen. Dank daarvoor.”

Hulleman
Baarn

“Onze keuken is een jaar geleden geplaatst en wij zijn iedere dag blij met de keuken. Goede kwaliteit en afwerking, mooie materialen en degelijk. De samenwerking verliep heel prettig en de meneer die kwam monteren was betrokken en vakbekwaam. Kortom een plezierige en goede ervaring!”

T.L.Schermer-Alink
Eemnes

“Onze keuken is 17 jaar geleden door de Boekweit gezet, naar tevredenheid. De apparatuur was versleten /stuk en energie verslindend. Zodoende was vervanging noodzakelijk. Terug naar hetzelfde bedrijf leek mij het beste. Zowel in het voorbereidende als het uitvoerende traject was er duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk was. Getuigd van deskundigheid en degelijk vakmanschap.”

Frank Wegman
Laren

“Dag Patrick, Uiterst correcte afwerking van order:
– Coulance-korting installatie-uren
– Uiterst vriendelijke installateur die zelfs later nog een gebroken plank kwam herstellen; nogmaals dank daarvoor!
Zal jullie aanbevelen Vr gr”

Hans van den Nieuwboer
Bussum

“We hadden ongeveer een idee in ons hoofd hoe de nieuwe keuken moest worden. We werden uitstekend geadviseerd door Bas en Patrick, die ook meedachten hoe het beste op te lossen. Het resultaat mag er zijn, een plaatje ! We zijn er dan ook erg tevreden mee.”

Hein van Oosterom
Lage Vuursche

“We hadden ongeveer een idee in ons hoofd hoe de nieuwe keuken moest worden. We werden uitstekend geadviseerd door Bas en Patrick, die ook meedachten hoe het beste op te lossen. Het resultaat mag er zijn, een plaatje ! We zijn er dan ook erg tevreden mee.”

Lidy Zandbelt
Bussum