BOEKWEIT HEEFT GEMIDDELD EEN 9!

Het is onze uitdaging om met een bijzonder ontwerp en een vakkundige uitvoering de wensen van onze klanten te realiseren. Dit doen wij al meer dan 45 jaar met veel plezier!

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Persoonlijk contact, vakkundig advies, eerlijke prijzen, vakmanschap en een goede nazorg. Mede daarom is Boekweit dé keukenspeciaalzaak van ‘t Gooi. U bent van harte welkom!

WILT U OOK EEN REFERENTIE OPGEVEN?

Wij stellen het op prijs indien u uw ervaringen met Boekweit kenbaar wilt maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van het referentieformulier. Met uw referentie kunt u bezoekers van onze site behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste partner voor een nieuwe keuken of ander project.

TROTS OP ONZE REFERENTIES

Stephan Letter
Bussum, 29-09-2020

Zeer tevreden over boekweit keukens! Zeker een aanrader voor mensen die van service en kwaliteit houden!

J. Smit
Laren, 22-09-2020

Wij hebben een keuken gekocht bij Boekweit keukens in Eemnes. Het overleg en informatie was heel goed. Prettige werknemers en goede service.

Aanvulling ontvangen 23 september 2020: Aankoop is geleverd. Wij zijn heel enthousiast over onze nieuwe keuken, het werkt allemaal voortreffelijk.

Philip Whittle
Amersfoort, 01-07-2020

Wij hebben onze Boekweitkeuken nu ongeveer een jaar en elke dag weer, wanneer we onze nieuwe keuken inlopen, zijn we blij met het resultaat. Het ontwerpproces verliep plezierig, de plaatsing was vakkundig en vlot, en ook de afwerking en nazorg lieten niets te wensen over. Kortom, wij zijn tevreden klanten en zullen in voorkomende situaties dit bedrijf van harte aanbevelen.

Familie Kroes
Laren, 01-05-2020

Via een andere ambassadeur bij Boekweit keukens terecht gekomen. Hier zijn wij op de juiste en prettige manier geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Het meedenken, alternatieven bieden voor de juiste prijs zonder opdringerig te zijn. Wij zijn meer dan blij met het eindresultaat. Het is nog mooier geworden dan de 3d voorstelling! Als u een keuken zoekt voor de juiste prijs, advies en kwaliteitsverhouding dan bent u bij Boekweit keukens aan het juiste adres. (bovenstaand klinkt als verkoop praatje maar is echt onze ervaring!) Kortom complimenten voor het gehele Boekweit team.

Mevr. W. Baas
Huizen, 24-03-2020

Mijn aankoop is een complete keuken met apparatuur. Ik ben zeer tevreden over Boekweit keukens, een bedrijf die zijn afspraken nakomt en meedenkt in oplossingen. De keuken is geleverd en gemonteerd tot volle tevredenheid.

C.F. Langen
Laren, 14-03-2020

Een quooker. Zeer snelle en professionele afhandeling en installatie. Dinsdags besteld, woensdags geleverd en geïnstalleerd. Prima.

H.G. Hartman
Huizen, 03-02-2020

Een volledige keuken met bijkeuken. We hadden zelf al een redelijk uitgewerkt idee en dat is door Boekweit prachtig uitgewerkt. Bovendien kregen wij een aantal praktische tips waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. De keuken is snel en vakkundig gemonteerd. Wij genieten met volle teugen van onze mooie keuken en bevelen Boekweit Keukens dan ook van harte aan.

Van den Brink
Baarn, 14-01-2020

Enige tijd geleden kwamen wij voor het eerst bij Boekweit en zijn daar prettig te woord gestaan door Patrick. Daarna volgden de vervolggesprekken, de tekeningen en uiteindelijk de bestelling van onze keuken waar we erg blij mee zijn! Wij hebben het hele traject als erg prettig ervaren en hebben het meedenken met onze verbouw/uitbouw plannen vooral gewaardeerd.

Roel Vos
Hilversum, 07-01-2020

Voor ons is duidelijk dat Boekweit meer dan keukens is. Naast een prachtige keuken heeft Boekweit voor ons stukwerk door het hele huis en de vloerverwarming voor hun rekening genomen. Doordat er zeer goed werd meegedacht met onze ideeën zijn we uitgekomen tot een zeer mooi eindresultaat. Het is fijn om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is. Daarom willen wij Dirk, Jeroen en Patrick enorm bedanken. Warme groet, Isabelle en Roel.

Overtoom
Heerhugowaard, 02-01-2020

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Boekweit en zijn zeer tevreden over het adviseren en de montage. prima zaak.

Jan en Nicky van Tol
Almere, 21-12-2019

Boekweit heeft niet alleen een fantastische nieuwe keuken geleverd, maar ook het doorbreken naar de woonkamer en naar de bijkeuken in handen gehad. De inzet van eigenaar Patrick, Bas, Dirk en Jeroen was uitstekend. Zij hebben onze wensen vertaald in een prachtig ontwerp wat inhield het verwijderen van draagmuren, stuccen, schilderwerk, elektra, vloerverwarming en nieuwe vloertegels. Alles werd uitgevoerd op een professionele manier en het was altijd een plezier om Jeroen te zien verschijnen. Boekweit is de beste aannemer die we ooit over de vloer hebben gehad. Absoluut aanbevolen!

G. Broné
Blaricum, 17-12-2019

Wij hebben een keuken van Boekweit en hebben daar heel veel plezier van. Wij zijn netjes geholpen en de keuken is professioneel geplaatst. Na 2 jaar was de koelkast kapot, geen probleem wij kregen meteen een nieuwe. Wij bevelen Boekweit aan.

Rienk
Blaricum, 12-12-2019

De geleverde keuken iz hemaal perfect.ook de plaatsing verliep erg professioneel

Dennis Koekkoek
Eemnes, 11-12-2019

Wij zijn al jaren klant bij de Boekweit. Ook bij deze verhuizing hebben we weer voor een keuken van Boekweit gekozen, en is er door het gehele team keurig gewerkt en gecommuniceerd. Kortom, fijne club met vakmensen!!!

J. Krikke
Eemnes, 05-12-2019

Na goed vakkundig advies voorzien van allerlei praktische tips hebben wij een prachtige hoogglans keuken bij Boekweit gekocht. Installatie ging perfect en kleine beschadigingen werden gelijk door het professionele team opgemerkt en verholpen. Wij halen veel kook- en bakplezier uit onze keuken waar we het team van Boekweit voor willen bedanken!

Anita Bokma
Blaricum, 10-11-2019

Boekweit keukens heeft hier een prachtige keuken geplaatst. Boekweit is zeer betrouwbaar, en komen hun afspraken goed na. Ze zijn zeer deskundig en kunnen goed advies geven, en denken met je mee. Kortom ik zou Boekweit zeer zeker adviseren.

Fam Bout
Huizen, 25-09-2019

Alles van begin tot eind correct uitgevoerd. vakwerk geleverd.

A.J. Keune
Huizen, 09-08-2019

Een volledige keuken en bijkeuken. Wij hadden een afwijkend front in gedachten en dat is door Boekweit volledig naar wens uitgewerkt en op maat gemaakt. Bovendien kregen we wat goede tips, waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. Ook voor de bijkeuken werd een goede oplossing gevonden door losse panelen bij de keuken te bestellen waar schuifdeuren van gemaakt werden. De keuken is vakkundig gemonteerd en wij genieten volop van onze mooie keuken.

peter Louman
Bussum, 14-06-2019,

Wij hebben onze keuken bij Boekweit gekocht omdat wij een kleiner bedrijf met korte lijnen en goede service zochten. wij hebben de juiste keus gemaakt. vanaf het begin hebben wij er een goed gevoel bij gehad. wij hebben een keuken uitgekozen waar we heel blij mee zijn en het plaatsen van de keuken ging geweldig. kortom wij zijn heel tevreden en kunnen Boekweit ten zeerste aanbevelen.

Nicole Makker
Eemnes, 08-05-2019

Circa 5 jaar geleden een prachtige moderne keuken gekocht bij de Boekweit. Deze week werkte de demper niet meer van 1 van de kastjes, direct werd er een nieuwe set besteld en gratis geleverd. Wat een goede service !!!!

Schipdam
Baarn, 24-04-2019

Volledige keuken, m.u.v. inbouw oven/kookplaat (deze zijn overgezet) aangeschaft en geplaatst. Heeft ruim een maand geduurd. Reden: Deel waarin kookplaat valt werd 3 x door fabriek verkeerd geleverd. Een bovenkastje was beschadigd en nieuw exemplaar bleek verkeerde buitenzijde te hebben. Ook was een nieuw geleverde radiator beschadigd. Maar we kunnen niet anders zeggen dat alles ondanks de ongemakken op zeer soepele en correcte wijze is afgehandeld. Wat wij ook als heel erg prettig hebben ervaren is dat bij Boekweit alles wordt geregeld en uitgevoerd, zoals slopen, stucwerk (uitbesteed), radiator plaatsen etc.

Fam. Vos
Laren, 16-04-2019

Geen complete keuken, maar ’slechts’ een quooker-kraan gekocht en laten installeren: wij zijn zeer tevreden over het meedenken van de verkoper en het installeren van de monteur.
Wat extra meerwerk was geen probleem.
Heel blij met onze kraan !

Albert
Eemnes, 09-04-2019

we wilden een aantal kast- en ladenfrontjes vervangen omdat de folie daarvan losliet. we hebben hierover een Plezierig en informatief gesprek gehad in de showroom. De offerte werd snel en volgens afspraak gemaakt. Ook het opmeten is kort daarna gedaan.
na een korte levertijd werden op de afgesproken datum alle frontjes keurig en professioneel vervangen. Alle nieuwe frontjes waren precies op maat en van de correcte kleur.
Kortom, perfecte en professionele service van boekweit.

Mirella Dijkman en Mathieu van den berg
Huizen, 16-02-2019

Ook wij hebben zeer goede ervaringen met Boekweit. Er werd heel goed met ons meegedacht ondanks dat wij een heel bewerkelijke en kleine keuken hebben. Wij genieten erg van onze nieuwe keuken!

Fam. L. de Leeuw
Laren, 08-01-2019

Bij Boekweit troffen wij uiterst deskundige maar vooral ook klantvriendelijke adviseurs. Na enkele sessies waren we in staat een fantastische keuken te bestellen. Niets dan lof over Boekweit Keukens. Natuurlijk gaat er in het toch wel complexe proces iets fout maar dat wordt zonder enige aarzeling opgelost. Het is een betrouwbare keuken leverancier. Speciale dank aan dhr. Mercx voor zijn creatieve en deskundige inbreng.

Hartelijke groet,
Fam. de Leeuw, Laren

Jonas Hemink
Hilversum, 17-12-2018

Ondanks het feit dat wij vanwege omstandigheden geen keuken hebben besteld bij boekweit keukens zijn wij wel zeer te spreken over de pro-actieve houding van bas, zijn meedenken en oplossingsgerichte instelling. hij heeft ons echt verder geholpen met zijn deskundigheid.

A. Niessen
Bussum, 24-11-2018

nu Bijna een jaar geleden werd onze keuken geplaatst. Tot op de dag vandaag geen op of aanmerkingen op de keuken en de plaatsing van de keuken. VOORTREFFELIJK werk zowel van de verkoper, Bas als van de monteurs. Ga in ieder geval even bij deze mensen kijken in Eemnes.

Edwin Brouwer en Esther Booms
Hilversum, 19-10-2018

Beste Patrick en Bas,

Esther en ik hebben gisteravond gekookt in onze nieuwe keuken. Daarbij natuurlijk bubbles,die met een luide knal opende!
We zijn ongelooflijk blij met deze práchtige keuken! Als Jut enJul zaten we de hele avond in de keuken te kijken,en probeerden we wat apparaten uit…..okay,daar moeten we nog wat mee oefenen😉.
Grote dank dus,maar óók aan Jeroen en Dirk die deze klus toch maar geklaard hebben.Tevens Joost,die een zeer strakke vloer heeft neergelegd,zijn we dankbaar!

Afijn,het moge duidelijk zijn,wij zijn zéér tevreden!

Harry Versteeg
Almere, 27-07-2018

uitstekend advies, denken heel erg mee, en komen ook met goede oplossingen. het installeren is perfect gedaan, niets is hierbij teveel. ook de service daarna is top. kortom, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en bevelen boekweit ook zeer zeker aan. bedankt.

Monique en gerrit klompmaker
Huizen, 18-07-2018

Een geweldig team dat ons erg heeft geholpen met de juiste keuzes. Keuken en plaatsing uitstekend!

H. de Vries
Utrecht, 24-04-2018

Zoals altijd is in een dorp grote aankopen uitzoeken zoveel relaxter dan in Utrecht (waar ik zelf woon) Boekweit keukens vormt daarop geen uitzondering. Patrick neemt alle tijd om de diverse mogelijkheden met je door te nemen met als resultaat een prachtige, vakkundig, op de afgesproken tijd, geïnstalleerde keuken

Bart & Joke
Amersfoort, 16-04-2018

Supergoed advies en nemen ruim de tijd om je echt aan jouw droomkeuken te helpen. Ook de installatie is perfect gelopen, bedankt Dirk! Service erna is ook top. Wij bevelen jullie zeker aan. Bedankt mannen!

Marinus en Monique
Bunschoten, 17-02-2018

Wij zijn super tevreden over de geplaatste keuken! De jongens waren precies op tijd en gingen direct aan de slag. Wij zullen boekweit zeker aanbevelen!

hans en francina
Eemnes, 16-01-2018

Ruim 5 jaar geleden keuken bij de boekweit gekocht.Een onder spot was defect.monteur is geweest en heeft tevens wat kastjes bijgesteld. Vroeg de rekening. Nee dit is service.klasse dat na 5 jaar.

J Ratsma
Huizen, 05-12-2017

Vorig jaar oktober is een prachtige keuken bij mij geplaatst waar ik helemaal tevreden mee ben. Onlangs constateerde ik dat het lampje van de oven het niet (meer) deed. Er bleek meer aan de hand dan dat het lampje stuk was. een enkel berichtje naar boekweit en een vriendelijke monteur kwam langs en heeft de boel gerepareerd. Zonder Kosten. wat een service! Alle lof voor deze zaak!

Jose Akker van Thienen
Laren, 02-12-2017

Wij zijn super blij en zeer tevreden met onze nieuwe keuken en hoe jullie de keuken bij ons zo netjes hebben geplaatst!

N. van der Plasse
Laren, 01-12-2017

Wij hebben Boekweit ingeschakeld voor een gedeeltelijke renovatie van onze keuken. Vervangen moesten worden: het aanrechtblad en de spoelbak daarin, de electrische oven en de gaskookplaat alsmede het aanbrengen van een integreerbare afzuigkap. Het afvoerkanaal daarvoor moest worden verbreed tussen de keuken en het dak op basis van nacalculatie.
* Het advies voor dit alles werd snel en zeer vakkundig aangeleverd.
* De uitvoering door twee vriendelijke monteurs was zorgvuldig.
* Het ontbrekende frontje voor de afzuigkap sloot goed aan bij de andere reeds aanwezige fronten van kasten en laden.
* Een gespecificeerde nota voor de nacalculatie van het meerwerk voor het afvoerkanaal, zou fraaier zijn geweest.

Roel Schuurman
Amersfoort, 22-11-2017

Dag Patrick,

Hartelijk dank voor deze actie.
We zijn erg blij met de keuken. En helemaal natuurlijk als alles af is. Maar dat kan niet eerder.

Wij hechten er aan te melden dat beide mannen die de keuken plaatsen erg vriendelijk, nauwkeurig en vakbekwaam zijn.
Je kunt altijd als referent opgeven als daar al behoefte aan is.

Koekkoek
Bussum, 30-11-2017

We zijn erg blij met onze PRACHTIGE keuken. Professioneel geplaatst en contact na levering en afhandeling van kleine correcties gaat in goed overleg.

Calis
Baarn, 20-10-2017

Een goede service en een prachtige keuken, DAT IS WEL 5 STERREN WAARD!!!!!

A. Honigh
Eemnes, 11-10-2017

Wij hadden wat waterlekkage (ruim 2 jaar na installatie) onder de vaatwasser, Deze is snel en vakkundig verholpen, waarbij de werkzaamheden/materiaal niet in rekening zijn gebracht. De nazorg van Boekweit is dus feitelijk ECHT GOED.

Piet en Lies korte
Huizen, 27-09-2017

Prima advies en begeleiding bij plaatsing. no-nonsens afspraak = afspraak

Catherine Resius
Almere Hout, 07-08-2017

Boekweit keukens, wederom bedankt voor jullie fantastische service in Almerehout!

Denise van moorst
Bussum, 18-07-2017

vervanging van de was droogmachine is snel geleverd. het plaatsen en monteren is door dirk goed en zorgvuldig uitgevoerd. ben zeer tevreden.

E. Scholten
Eemnes, 26-06-2017

Keuken naar tevredenheid geleverd en geplaatst. Wel problemen gehad met de vaatwasser, kookplaat en koelkast. Deze zijn inmiddels opgelost.

W. Post
Eemnes, 04-05-2017

Snel en vakkundig geplaatst, helemaal blij met mijn nieuwe keuken. 👍🏻👍🏻😄

Familie Baas
Baarn, 01-05-2017

Boekweit keukens heeft voor ons een prachtige keuken georganiseerd. De kasten, apparatuur en het aanrechtblad zijn van hoge kwaliteit en werden vakkundig en snel gemonteerd. Alle betrokkenen zijn vaklieden, van stucadoor tot elektricien en monteur. De combinatie van kwaliteit, service en vriendelijkheid is ons heel goed bevallen.

Schrijvers
Bussum, 27-04-2017

Bas
Ik wilde je graag laten weten dat we (uiteindelijk) zeer tevreden zijn met onze nieuwe keuken. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mag er zijn.
Dank voor je bemiddeling om alles naar onze wens te krijgen!
Charlot en Jan

Becker
Eemnes, 28-02-2017

Zeer vriendelijk en kundig geholpen, ondanks dat wij zonder afspraak kwamen kijken. Geen goedkope keukenverkopertrucjes

fam Schepens-Kreiken
Laren, 09-02-2017

Hiermee willen we onze complimenten doorgeven aan Bas Mercx voor de uitstekende en veelzijdige adviezen die hij ons heeft gegeven bij het uitkiezen van een landelijke maar moderne keuken. De montage van de nieuwe KEUKEN verliep vlekkeloos mede door het kundige en enthousiaste werk van Wim en Dirk. ERG GOED EN PLEZIERIG VERLOPEN VAN BEGIN TOT EIND

Arnold
Bussum, 14-01-2017

Bij binnenkomst krijg je gelijk een thuis gevoel.
uitstekende voorlichting in een vrijblijvende sfeer.
absoluut een aanrader.

myranda & mark
Blaricum, 15-12- 2016

wij waren op zoek naar een landelijke keuken met een modern tintje. Het moest praktisch zijn en veilig (ik ben gastouder).
na een lange periode van reizen, uitzoeken en offertes kwamen wij uiteindelijk terecht bij boekweit in eemnes (dat is hier om de hoek). wat een topservice hebben wij daar gekregen, tot aan de dag van vandaag. zeer vakkundig advies over kleur, lichtinval en indelingen. en ook het monteren van de keuken ging zeer netjes en met de snelheid van het licht. binnen een halve week konden wij genieten van onze nieuwe keuken ;-)
kortom; veel méér dan 5 sterren waard (maar dat konden we niet invullen)

Kees en Anja
Schiedam, 6-12-2016

Hallo Bas,

Al bij het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij “Boekweit, meer dan keukens”. Dat gevoel werd nog eens extra gevoed door een door jou opgestelde eerste opzet met een geweldige foto als achtergrond. Wij waren verkocht.
Het heeft nog wel even geduurd, voordat we er helemaal uit waren en de juiste keuzes konden maken. Maar na maanden van slopen, verbouwen en muurschilderen maakte de opbouw van de keuken het helemaal af.

Het resultaat is er één om “U” tegen te zeggen.

Op de website van Ronald Bagijn https://www.r-brush.nl/portfolios/keuken-delfshaven is de making of van de muurschildering te zien en een paar mooie ‘eindplaatjes’.

De keuken is in zijn geheel een topstuk; één ding er uit benoemen zou onrecht doen aan de rest.
Het gasfornuis is het voor Anja helemaal en wordt door mij steevast, naar quote van Herman de Blijker, de kachel genoemd.

“Boekweit, meer dan keukens” heeft een topprestatie geleverd en dat willen wij graag aan familie, vrienden en vriendinnen wereldkundig maken. Wij zouden het zeer op prijs stellen als jij, Willem en Dirk daarbij aanwezig zijn.

Arnold en Sija Martin
Bussum, 29-11-2016

De keuken is uiterst netjes geplaatst wij zijn er blij mee.

Fam. Campagne
Eemnes, 25-10-2016

Zeer tevreden over deskundig en betrouwbaar advies, voorlichting en de wijze waarop alles geïnstalleerd is. Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Een aan te raden keukenbedrijf!

H.Visser-Brouwers
Bussum, 26-09-2016

Zeer tevreden over de kundige voorbereiding en uitvoering van de inbouw van de apparaten!

Koenders L.C.
Laren, 02-09-2016

perfect geregeld, goede monteur !!!!!!!!

Menno van der Klein & Nora Niekus
Hilversum, 16-06-2016

Bij deze willen wij graag terugkoppelen dat de montage van het frontje vandaag goed is verlopen. Wij willen u en uw collega’s graag bedanken voor de fijne afhandeling van dit punt.

André en Marian Honigh
Eemnes, 14-06-2016

Bedankt voor de vlotte service, Wim heeft de radiator degelijk opgehangen!

M. de Ruiter- Griffioen
Eemnes, 23-05-2016

Ik ben heel tevreden over de samenwerking en het resultaat. U weet dat onze vorige keuken dertig jaar geleden ook door Boekweit ( Laren toen nog) is geleverd. Die mankeerde niets na al die jaren.
Ook nog hartelijk dank dat u de registratie van de apparatuur wilde doen.
Ik kreeg er al bericht over.
Nogmaals heel veel dank,

Luciana en kees rebel
Blaricum, 16-05-2016

Boekweit keukens Gaf ons bij Het eerste contact al Het juiste gevoel en dat is zo gebleven. We genieten elke dag weer van onze nieuwe keuken die door wim en dirk geplaatst is, Gezelligheid in combinatie met hard werken Heeft dit goede resultaat opgeleverd. Waren er problemen dan werden die netjes opgelost, bedankt patrick, wim en dirk.

Govert en Marijke Schep
Eemnes, 12-04-2016

Wij zijn goed geholpen door Tieneke Wim en Dirk!
Natuurlijk zijn we dolgelukkig met onze keuken die helemaal naar onze zin is. De prijskwaliteitsvehouding is prima. De afspraken werden goed nagekomen. Beter boekweit kopen dan naar een prijsvechter lopen is ons devies. Hartelijk dank Boekweit!

Monique van der Weerd
Blaricum, 14-03-2016

Super zaak,super blij met onze nieuwe keuken.wim en dirk enorm bedankt jullie zijn echt toppers.

Roelofs
Hilversum, 15-02-2016

Willem en dirk, wat een top team zijn jullie! Super blij met onze mooie houten keuken! Vak mannen zijn jullie
Bedankt

Corine lodeizen
Bilthoven, 28-01-2016

perfecte samenwerking, waardoor een mooie keuken tot stand is gekomen. Eventuele problemen worden netjes opgelost.

M.Henselijn
Blaricum, 10-12-2015

fantastische nazorg heb ik ervaren

Anja Limburg
Blaricum, 08-12-2015

Hi Patrick, alles is opgelost!! Wat werkt Dirk netjes.

Ron en José van Broekhoven
Eemnes, 29-11-2015

Prima service weer van De Boekweit. onze magnetron was mede door ons eigen toedoen naar voren gekomen en de monteur heeft hem weer vastgezet zonder dat we hiervoor een rekening kregen. Hulde!

Ank v/d Veer
Eemnes, 23-11-2015

Beste Tineke en Anja,
Ik wil u bedanken voor de keurige na afhandeling van onze keuken. Het zijn prachtige korven en uw installateur heeft vlot en netjes alles gemonteerd. Wij zullen u per omgaand het resterende afgesproken bedrag aan u overmaken. Ook met de branders is het helemaal goed gekomen en we hebben het volste vertrouwen dat er ook aan de ‘wiebelende’ pannendragers wordt gewerkt. Wij zijn een tevreden klant!

Hank en Margreet van Beek
Eemnes, 20-11-2015

“Wij hebben door Boekweit Keukens in Eemnes tot volle tevredenheid een keuken laten plaatsen in ons nieuwbouwappartement.
Er werd goed geadviseerd en met ons meegedacht. Ook over het installeren van de keuken zijn wij meer dan tevreden, vakkundige monteurs zonder enige op- of aanmerking! Je geeft simpelweg de sleutel af en hoort vanzelf als het klaar is. Wat ons betreft is het een aanrader om hier je keuken uit te gaan zoeken. Wij zullen dit de volgende keer zeker weer doen.”

Mevrouw Eelman
15-10-2015

Beste Anja, dat is bijzonder attent van jullie/Boekweit en de leverancier! Ook dat alles zo snel is opgepakt en is opgelost. Ik ben hier zeer mee geholpen. Heel veel dank en tot ziens!

Peter en Mirjam van der Feer
Blaricum, 09-08-2015

“Wij zijn zeer tevreden over alles!!! De zeer vriendelijke en deskundige vakman Wim die alle panelen heeft vernieuwd. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit. In een woord geweldig.”

fam Greefkes/Wateler
Huizen, 04-08-2015

“Na prettige gesprekken in de winkel voor Boekweit gekozen. De keuken is inmiddels vakkundig geplaatst. We zijn blij met het eindresultaat, maar iets minder tevreden over de afhandeling van wat kleine punten achteraf. Hier had in onze ogen iets meer service mogen worden verleend.”

R.H. Zeegers
Laren, 02-07-2015

“Wij hebben onze wensen om de badkamer en toilet beneden te renoveren bij Patrick kenbaar gemaakt met de vraag, kun je hier iets mee? Het resultaat is dat we na 3 weken verbouwing nu een prachtige badkamer en toilet beneden hebben, helemaal naar wens. Wij vonden het leuk om deze opdracht aan de Boekweit te gunnen. Enkele kleine probleempjes werden snel opgelost. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en onze bijzondere dank aan Patrick, Tineke, en natuurlijk aan Joost de monteur die fantastisch werk heeft gedaan.”

Carla Vreeman
Huizen, 17-05-2015

“Wij zijn erg tevreden. Alles was geleverd en goed geïnstalleerd. Het enige onderdeel wat was beschadigd werd de dag erna al gerepareerd. Goede service, ook in de winkel.”

Johanknegt Adviesgroep
Bussum, 19-03-2015

“Binnenlopen bij Patrick was voor ons het beste wat we hebben gedaan om een keuken uit te zoeken en te bestellen. Het was een zakelijke verhuizing die binnen drie maanden gerealiseerd moest worden.In “no time” is er een prachtige keuken gekomen. Zeer kundig en vriendelijke monteurs die het hebben geïnstalleerd. Al met al, een zeer tevreden klant die Boekweit keukens zeker zal aanbevelen.”

Ruud Wikkerman
Naarden, 20-02-2015

“Bedankt voor de snelle service, na melding van lekkage aan radiator. Zonder kosten heeft de deskundige monteur het mankement verholpen.”

Nicole Bacon-Wiersema
Laren, 12-02-2015

“We zijn erg tevreden met de keuken en de geleverde service waarvoor veel dank!”

Mulder
Amersfoort, 04-02-2015

“Het eindresultaat zijn we erg blij mee. De opstelling hadden we zelf niet zo kunnen bedenken en dat maakt het een absolute meerwaarde. De weg ernaar toe is op een aantal punten minder goed verlopen dan verwacht. De planning is aardig uitgelopen, materialen later geleverd dan gepland en tijdens de klus tegen een aantal zaken aangelopen die naar ons idee van te voren beter ingeschat hadden kunnen worden. Neemt niet weg dat we erg blij zijn met het eindresultaat.”

Karin Reijersen
Hilversum, 03-02-2015

“Beste Patrick en medewerkers van Boekweit, Graag wil ik laten hoe blij ik ben met mijn nieuwe koelkast. Het is een verademing dat ik geen gebrom meer hoor. Heel hartelijk dank voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben en ook de goede service. Dat verdient een warme douche!”

fam. van Uchelen
Blaricum, 02-02-2015

“Ondanks het feit, dat jullie bedrijf in een drukke periode verkeerde, zagen jullie toch kans om bij ons snel een reparatie te verrichten. Hartelijk dank hiervoor.”

MandlWand Lodge – Britt en Maikel de Groot
Mühlbach am Hochkönig Oostenrijk, 21-01-2015

“Wij zijn afgelopen zomer geëmigreerd naar Oostenrijk en wilden in ons nieuwe Oostenrijkse huis een keuken. Omdat we goede ervaringen met Boekweit in Nederland hadden belden wij Patrick Schaapherder voor wat tips en ideeën. Eigenlijk hadden we via Skype ons droomkeuken al samen gecreëerd. Toen hij aanbood onze keuken tijdens zijn vakantie bij ons in te bouwen waren we verkocht. En het resultaat……zoals verwacht prachtig!! Patrick…op naar de 9 keukens voor onze appartementen en ontbijtruimte. Grüss gott aus Österreich, Britt en Maikel de Groot, MandlWand Lodge”

Levin de Nooij
Huizen, 18-01-2015

“Keuken staat en ziet er mooi uit. Er is hard gewerkt de afgelopen dagen. Dank daarvoor.”

Hulleman
Baarn, 14-11-2014

“Onze keuken is een jaar geleden geplaatst en wij zijn iedere dag blij met de keuken. Goede kwaliteit en afwerking, mooie materialen en degelijk. De samenwerking verliep heel prettig en de meneer die kwam monteren was betrokken en vakbekwaam. Kortom een plezierige en goede ervaring!”

T.L.Schermer-Alink
Eemnes, 04-11-2014

“Onze keuken is 17 jaar geleden door de Boekweit gezet, naar tevredenheid. De apparatuur was versleten /stuk en energie verslindend. Zodoende was vervanging noodzakelijk. Terug naar hetzelfde bedrijf leek mij het beste. Zowel in het voorbereidende als het uitvoerende traject was er duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk was. Getuigd van deskundigheid en degelijk vakmanschap.”

Frank Wegman
Laren, 31-10-2014

“Dag Patrick, Uiterst correcte afwerking van order:
– Coulance-korting installatie-uren
– Uiterst vriendelijke installateur die zelfs later nog een gebroken plank kwam herstellen; nogmaals dank daarvoor!
Zal jullie aanbevelen Vr gr”

Hans van den Nieuwboer
Bussum, 18-10-2014

“We hadden ongeveer een idee in ons hoofd hoe de nieuwe keuken moest worden. We werden uitstekend geadviseerd door Bas en Patrick, die ook meedachten hoe het beste op te lossen. Het resultaat mag er zijn, een plaatje ! We zijn er dan ook erg tevreden mee.”

Hein van Oosterom
Lage Vuursche, 25-09-2014

“We hadden ongeveer een idee in ons hoofd hoe de nieuwe keuken moest worden. We werden uitstekend geadviseerd door Bas en Patrick, die ook meedachten hoe het beste op te lossen. Het resultaat mag er zijn, een plaatje ! We zijn er dan ook erg tevreden mee.”

Lidy Zandbelt
Bussum, 21-08-2014

“Kenmerken van de firma Boekweit nav mijn ervaringen bij de facelift van mijn keuken:
persoonlijke aandacht en advies
creatieve oplossingen
flexibel
prettige werksfeer
goede prijs x kwaliteit verhouding[/checklist]
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan deze firma van harte aanbevelen!”

Janine en Arjan de Reus
Hilversum, 12-08-2014

“Na een rondreis door de regio met als doel het aanschaffen en laten installeren van een nieuwe keuken kwamen wij uiteindelijk bij “Boekweit” terecht. We waren verrast door de persoonlijke aandacht en het grote aanbod van keukens in verschillende prijsklassen. Wij hadden een aantal specifieke wensen die nergens anders vervuld konden worden voor een redelijke prijs. Al na 2 bezoeken in de showroom waren we in het bezit van een uitgebreide offerte met een zeer realistische digitale voorstelling van onze nieuwe keuken.Het installeren is zeer vakkundig en oplossingsgericht (ons huis werkte af en toe niet mee) gedaan door Wim en Joost.(Joost voor het tegelwerk) Bovendien was het heel gezellig met Wim en Joost in huis. Ook de administratieve afhandeling vanuit het kantoor was zeer uitgebreid, correct en duidelijk. Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen iedereen aanraden om eens bij “Boekweit” langs te gaan voor een keuken of een badkamer!”

Stefanie
Soest, 28-06-2014

“Voor de tweede keer liet het laminaat los in onze keuken. De leverancier was inmiddels failliet. Na een lange zoektocht met Boekweit in contact gekomen, en die heeft ons prima uit de brand geholpen. Alle panelen vernieuwd, in exact dezelfde kleur als we hadden. Vlot, klantgericht, en tot onze verrassing zo’n twee weken eerder geleverd dan was afgesproken. Goeie vakman aan huis die heel zorgvuldig alles piekfijn uitvoerde.”

A. Duburg
Blaricum, 20-06-2014

“Heel hartelijk bedankt voor de geweldige samenwerking. Goede vakmensen. Het is geworden waar ik van droomde.”

Nicole van der Brugge
Eemnes, 19-06-2014

“We gingen voor het vervangen van de paneeldeuren van onze keuken. Maar na een deskundig en eerlijk advies, hebben we gekozen voor het totaal vervangen van onze huidige keuken, met behoud van een aantal apparaten. Uiteindelijk hebben we nu voor een hele scherpe prijs een prachtige nieuwe keuken, waar we zeer content mee zijn. Het was voor ons belangrijk dat het leveren en plaatsen van de keuken binnen een tijdsbestek zou passen, waarin de totale verbouwing van de begane grond zou plaats vinden. Hierdoor moest er binnen korte tijd geschakeld worden over een aantal belangrijke zaken. Ondanks de tijdsdruk heeft Patrick van de Boekweit uitgebreid de tijd voor ons genomen en ons voorzien van goede adviezen. Het plaatsen van de keuken is door vakman Wim op een zeer deskundige manier gedaan, waarbij hij inventief en probleemoplossend te werk is gegaan. Wij danken het team van de Boekweit voor hun persoonlijke en professionele aanpak.”

Carlo van Lienden
Eemnes, 30-05-2014

“Was even een wat ongelukkige start afgelopen woensdag maar eerlijk is eerlijk de koelkast zit er prachtig in! Dank voor het snelle handelen en het vakmanschap!”

R. Wisman
Leerdam, 30-04-2014

“Het was niet eenvoudig om een goede partner te vinden voor het leveren van onze nieuwe keuken.De branche bestaat grotendeels uit “grote prijsknallers” met agressieve verkooptechnieken. Echte interesse in jouw wensen als klant is er niet, als de koopovereenkomst maar wordt getekend. Daarnaast heb je de detaillisten die alleen de “chique merken” voeren, waar je als klant de koning bent, maar wel veel te veel betaald.Boekweit Keukens heeft bewezen een betrouwbare en klantgerichte partner te zijn bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Het was bijvoorbeeld geen enkel probleem om het ontwerp een aantal keren aan te passen totdat deze echt volledig aan onze wensen voldeed, zelfs buiten de normale openingstijden! En ook de levering en installatie is volgens afspraak en zonder problemen verlopen. Het was plezierig samenwerken met het (kleine) team van Boekweit Keukens!
Patrick, Bas en Joost; bedankt!”

Gijs Makker
Amsterdam, 11-04-2014

“We zijn erg blij met onze mooie keuken en badkamer! Alles is soepeltjes gegaan en op tijd afgeleverd. Dank jullie wel voor de goede adviezen.”

Wolfgang en Ans Peppmeier Jurna
Laren, 10-04-2014

“In een klein appartement, een geweldige keuken ingebouwd, Patrick de eigenaar heeft geluisterd en geadviseerd, en onze wensen 100 procent waargemaakt, en daarbij nog geregeld dat een fijne aannemer (Dave Brood) keuken, badkamer, en toilet, alles van de Boekweit, perfect ingebouwd heeft. Een tevreden Wolfgang en Ans Peppmeier Jurna.”

Edith van Bremen
Laren, 19-03-2014

“Heel blij met mijn nieuwe keuken, met grote zorgvuldigheid geplaatst door zeer vriendelijk personeel. Service heel prettig, alles is in prachtstaat neergezet. Prima prijs/kwaliteit verhouding.”

J. de Jong
Laren, 13-03-2014

“Ik kwam via mijn aannemer bij Boekweit terecht na wat omzwervingen langs andere keukencentra. De vriendelijke en vakkundige manier waarop ik te woord werd gestaan viel mij direct op. Ik kreeg alle gelegenheid een goede keus te maken, mocht deurtjes en monsters van aanrechtbladen en achterwanden mee naar huis nemen om te kijken of ze goed bij de omgeving pasten. De installatie ging wederom op een vriendelijke en vakbekwame wijze door twee zeer vriendelijke heren. Het resultaat is heel mooi geworden. Al met al ben ik blij met Boekweit in zee te zijn gegaan.”

Ellie Williamson
Eemnes, 07-03-2014

“Voor een nieuwe keuken ging ik eens kijken bij Boekweit. Patrick gaf mij zeer kundig en eerlijk advies. Hij dacht echt mee zonder opdringerig te zijn. Reden voor mij om ook de organisatie van de renovatie van mijn huiskamer aan hem over te laten. Een legertje professionals timmerden, stucten, schilderden en zorgden er voor dat mijn parketvloer er weer als nieuw uitziet. Bedankt mannen, met name Patrick, Wim en Guus maar ook Anja, mijn eerste kontakt bij Boekweit keukens. Het resultaat is zelfs beter dan ik had gehoopt. Heel veel succes gewenst!”

Mark Smit
Blaricum, 07-02-2014

“Patrick Schaapherder, dank voor de goede service voor de levering en plaatsing van de vaatwasser inclusief bijpassend front.”

Mw. Ingrid Goedkoop
Eemnes, 14-12-2013

“Trots op m’n nieuwe badkamer!!! Knap staaltje vakwerk heren van De Boekweit keukens en badkamers!!! Ben er heel blij mee!!!”

Fam. P. van Vliet
Blaricum, 17-11-2013

“Wij hebben 4 jaar geleden Boekweit bij ons een nieuwe badkamer en toilet laten aanleggen. Onlangs ontdekten wij een mankement bij de toilet. Dit bleek niet gemakkelijk te verhelpen, maar Boekweit heeft dit toch tot volle tevredenheid van ons gedaan, zonder enige kosten te berekenen. Langer geleden heeft Boekweit bij ons een nieuwe keuken geplaatst, waar we nog steeds heel tevreden over zijn.”

Tiny Bontkes
Eemnes, 13-10-2013

“Dank aan het team van de Boekweit voor de prettige samenwerking. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken en de bijzonder goede service.“

Annemieke Eijpe
Hilversum, 27-09-2013

“Echt super blij met de nieuwe keuken mede dankzij jullie goede werk en advies. Bedankt!“

Petra van Loon – van Dalen
Laren, 25-08-2013

“Wij willen jullie bedanken voor de prettige ontvangst inclusief koffie! Mochten wij in de toekomst ons huis hebben verkocht en naar een appartement in Laren verhuizen, dan wordt deze echt gebouwd door de firma “De Boekweit”.“

Frans Reijse
Soest, 13-08-2013

“Wij bedanken uw firma voor het uitvoeren van het garantiewerk aan de koelkastdeur. Dat werk is op 24/7 netjes uitgevoerd door Wim. Onze complimenten.“

H.W.J. Smet
Eemnes, 26-07-2013

“Wij zijn prettig en vlot geholpen“

E. Klein
Huizen, 19-07-2013

“Deze week is in ons nieuwbouwappartement de door ons uitgezochte keuken geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe de mensen van de Boekweit omgaan met hun klanten. Vanaf het offertemoment, het maken van de definitieve keuzes tot het monteren, er worden heldere en duidelijke afspraken gemaakt. Nog speciale dank aan Wim die de montage keurig heeft verzorgd, ik hoop op mooi weer in Zeeland ;-) Ik kan de Boekweit aan iedereen aanbevelen.“

E. Meelker
Eemnes, 10-07-2013

“In 2010 heeft de boekweit de badkamer perfect opgeleverd. Op 3 juli 2013 heb ik gemeld dat de badkamerradiator een klein beetje lekte en dat er wat roestvorming te zien was. Op 5 juli kwam de monteur en is het probleempje verholpen (garantie!). Dat is nog eens service! Dus voor topkwaliteit en top nazorg & service beveel ik de boekweit van harte aan!“

Tjerk en Wilma de Boer
Eemnes, 02-07-2013

“Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de gang van zaken tijdens de bouw. Er wordt keurig gewerkt en problemen worden snel en adequaat opgelost.“

Fam. Nijhuis
Soest, 24-06-2013

“Toen een aantal punten van de keuken na plaatsing niet naar tevredenheid was, heeft Boekweit geen enkele moeite gespaard om het op te lossen. Er zijn nieuwe deurtjes besteld, de vaatwasser is vervangen, er wordt een oplossing bedacht voor het plaatsen van de magnetron. Fijn om op de firma Boekweit te kunnen terugvallen en vertrouwen.“

P.W. Springer
Eemnes, 16-06-2013

“We zijn zeer tevreden met het bereikte resultaat van de renovatie van onze keuken. Alleen de aanbevolen verlichting lijkt wat krap maar misschien kan daar nog iets aan worden gedaan.“

Fam. Post
Blaricum, 28-05-2013

“Op ‘keukenjacht’ wisten we al snel wat we wilden. Patrick heeft in korte tijd een concurrerende en heldere offerte gemaakt. De kleine ruimte die we overhielden, kon weer mooi ingevuld worden met een ‘slim’ kastje, dankzij het praktische advies van De Boekweit. Tijdens de installatie wordt netjes gewerkt. Eventuele probleempjes/uitdagingen worden netjes en in overleg opgelost.“

Deirdre Blankenstein
Eemnes, 8-04-2013

“In ons vakantiehuis in Zandvoort is een fijne keuken geplaatst door De Boekweit. Met de Magic Cornerkast zijn we, vanwege de ruimte, heel blij en de kastjes boven het aanrecht gaan op een mooie geklapte manier open. Alles is mooi afgewerkt en de apparatuur is degelijk en makkelijk te bedienen. Zie http://homeholiday.nl/holiday-nl/68-beschrijving-68-appartement-aan-zee.html voor de foto.“

Mevrouw G.M. de Graaf
Huizen, 29-03-2013

“Beste Patrick, Bas en Joost, met elkaar hebben jullie een prachtige keuken bij mij geplaatst. Ook over de nazorg ben ik zeer tevreden. Heren, TOP.“

Ton Peek
Nieuwegein, 18-03-2013

“Vorige week is, keurig op tijd, onze nieuwe keuken opgeleverd door Boekweit Keukens. Vanaf de start tot de finish hebben wij ons laten begeleiden in ons plan om onze keuken te laten reviseren. Dat is zeer goed uitgepakt: we kregen een advies op maat, konden kiezen uit exclusieve onderdelen en last but not least: de montage van de onderdelen gebeurde door plezierige vakmensen die een precisie in hun werk legden. Kortom: een top resultaat zonder enige wanklank (en wanneer maak je dat nou mee bij een verbouwing?)“

H. de Wit- van Kruistum
Laren, 03-03-2013

“Wij zijn tevreden met het Atag inbouw gasfornuis, de plaatsing, kortom het geheel.“

Urs Roth
Eemnes, 28-02-2013

“Beste Patrick Schaapherder, Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en willen ons bedanken voor de vakkundige uitvoering van dit project. Hoe dat gaatje in die lade kwam is ons nog altijd een raadsel. Wij vonden het een heel mooi gebaar uwerzijds om de laden te vervangen. Ook hiervoor onze oprechte dank. Met vriendelijke groeten.“

R.G. Calis
Laren, 19-02-2013

“Hebben keuken gekocht en laten plaatsen, zijn meer dan tevreden over het hele gebeuren.“

Arno
Huizen, 15-02-2013

“De Boekweit heeft een zeer mooi ontwerp gemaakt. De keuken is goed geplaatst en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een kwaliteitskeuken.“

G.J. van der Veer
Hilversum, 22-01-2013

“Badkamer + toilet totaal vernieuwd. Zeer tevreden over de uitvoering, die helemaal volgens onze wens is uitgevoerd. Bijzonder is de echt slimme oplossing die gevonden werd om in de beperkte ruimte meer te verwezenlijken dan we voor mogelijk hielden.“

Hans en Francina
Eemnes, 15-01-2013

“Na een zoektocht kwamen we terecht bij Boekweit Keukens. Daar hadden ze alle tijd voor je vragen en hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Een rechte keuken werd een hoekkeuken. Begin november 2012 is de keuken geplaatst. Prima service, niets is te veel. Door ons uitgezochte tegels stonden niet bij de keuken. Geen probleem, andere tegels uitgezocht. Kortom De Boekweit ouderwetse service en vakmanschap. Patrick en zijn team bedankt!“

Lex Postma
Bussum, 09-01-2013

“Badcel gemoderniseerd en volledig nieuw betegeld, na verwijdering van bad en inbouw douchecabine. Zeer geslaagd. Prima werk van Maestro Josef Blankenberg.“

Hijman en Jose
Laren, 06-01-2013

“Patrick, wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe keuken! Omdat onze eerste keuken (elders gekocht) een beetje een miskoop was, waren wij erg huiverig om weer aan een andere keuken te beginnen. Geheel onterecht, wij kregen de tijd en het advies wat wij nodig hadden om goed na te denken! De keuken is fantastisch geworden! Mede door de monteur, Wim. Een vakman! Bedankt voor de goede zorgen!!“

Vera van IJken
Eemnes, 21-12-2012

“Geachte heer Schaapherder, heb vandaag de koelkast geleverd gekregen. Ben zeer ingenomen met de manier waarop deze door Uw werknemer werd ingebouwd. Zelden zo keurig geholpen zonder rommel e.d. In afwachting van Uw rekening verblijf ik met vriendelijke groeten,“

Ria en Rob Bakker
Leusden, 23-12-2012

“Beste Patrick en Bas, Joost Blankenberg heeft een prachtig stukje vakmanschap geleverd. De nieuwe keuken ziet er fantastisch uit. Van de Etna blokschouw en de gaskookplaat heb ik geen serie nummer, weet u die misschien? Jullie hebben in ieder geval een zeer tevreden klant erbij. Groetjes,“

Paul en Tjitske Peters
Laren, 09-12-2012

“Hallo mensen, dank voor jullie inzet! Wij zijn er blij mee en bellen jullie wanneer we weer toe zijn aan een nieuwe aanpassing! Hartelijke groet,“

Nell & Guus Broné
Blaricum, 26-11-2012

“Beste Patrick & Bas, hartelijk dank voor de prachtige keuken die bij ons geplaatst is. Mede dankzij jullie, precies wat we wilden. Geweldig! We wisten van tevoren al hoe hij er uit zou zien. Met dat tekenprogramma van jullie is hij meteen helemaal virtueel in beeld, en ik moet zeggen, dat klopte…….tot in de details. PS. Kan me natuurlijk, als buurman van Patrick, niet permitteren om enig nadelig commentaar te geven. Nee hoor …….grapje!!!! prima gedaan. Boekweit, helemaal goed. En nogmaals bedankt voor de prima service. “

Henk & Cathrien
Almere-Hout, 05-11-2012

“Beste Bas en Patrick, wat een plaatje op de website, maar ook in het echt is het de ideale keuken. Wat fijn dat jullie zo meegedacht hebben !!!“

Paul & Ada a’Campo
Eemnes, 23-10-2012

“Mijn echtgenote en ik kennen vader Schaapherder van De Boekweit al jaren als vakman in Keukens. Bij de laatste verbouwing hebben we de keuken door een ander laten vernieuwen. Veel problemen gehad om het goed te krijgen. Uiteindelijk hebben we De Boekweit erbij gehaald. Het voordeel is dat dan alles in een hand is, de elecricien hoeft niet op de loodgieter te wachten enzovoort. Uiteindelijk is het toch goedgekomen. Wij gaan wat keukens en badkamers betreft niet meer ‘vreemd’.“

Bert en Karin Jansen
Blaricum, 15-08-2012

“Ondanks de geringe afmeting is het met jullie hulp toch gelukt om onze wens te vervullen en zowel een ruim duo bad als een douchecabine te plaatsen. Op jullie advies hebben wij gekozen voor een grote matte tegel waardoor de badkamer veel groter toont. By de way: De kersenhouten keuken welke ruim 9 jaar geleden door jullie is geplaatst verveelt ook nog geen moment.“

Ron en Jose van Broekhoven
Eemnes, 03-08-2012

“Dag Patrick, wij zijn bijzonder tevreden met onze keuken en met de manier waarop wij door jullie zijn geadviseerd en de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Bij de zoektocht naar een keuken is de verleiding groot om bij een discounter te gaan kijken met het idee dat een speciaalzaak wel te duur zal zijn. Wij hebben door alle negatieve berichtgeving en reacties over ‘keukenboeren’ bewust besloten om bij jullie te kijken en na een eerste advies door Bas ook de keuken door jullie te laten plaatsen, ondanks het feit dat we flink boven ons budget uitkwamen. Wij kunnen De Boekweit dan ook van harte aanbevelen.“

Familie van Kleef
Blaricum, 28-07-2012

“Wij genieten sinds ruim een maand van onze nieuwe keuken. Onze contacten met De Boekweit zijn soepel verlopen en er werd alle tijd voor ons genomen. In de mooie showroom zijn we professioneel en netjes te woord gestaan en hebben we goede adviezen gekregen. ‘Alles voor de klant’ zoals ze bij De Boekweit zeggen en dat wordt door ons gewaardeerd. Mochten we weer een nieuwe keuken willen kopen, dan gaan we zeker bij De Boekweit langs. Wij willen het team van De Boekweit bedanken voor hun goede inzet.“

Familie Middelveld
Huizen, 08-07-2012

“Wij hebben al 21 jaar tot onze tevredenheid een Schmidt-keuken. De keuken voldoet nog prima. We wilden wel een nieuw aanrechtblad met achterwand van hetzelfde materiaal. We kwamen met behulp van internet uit bij De Boekweit. Tijdens ons bezoek werden we goed geadviseerd. Onze keuze viel op composietbladen met nieuwe spoelbakken. Deze week zijn de bladen geplaatst. De keuken heeft een fraai aanzicht gekregen waar we zeer tevreden over zijn. Het voelt alsof we een geheel nieuwe keuken hebben. Met dank aan de medewerkers van De Boekweit voor hun deskundigheid en keurige afwerking!“

Wim en Astrid Huiskes
Hilversum, 04-09-2012

“Beste Patrick en Bas, onlangs zijn wij bij jullie fantastisch geslaagd voor een keuken!! Daar wij soms wat twijfelde over b.v. de kleur en de afmetingen [het kookeiland in dit geval] hebben jullie ons met veel toewijding en enthousiasme en vooral veel geduld adviezen en vergelijkingen aangeboden tot en met het resultaat van wat het nu geworden is! Wij zijn de Boekweit zeer erkentelijk voor hun vakbekwaamheid en blij dat we bij hun geslaagd zijn voor een super keuken die ook nog eens zeer goed betaalbaar was in verhouding met prijs kwaliteit. Wij genieten dan ook met volle teugen van onze keuken!“

J.H. van den Berg
Eemnes, 12-06-2012

“Hallo Patrick, wij hebben alleen maar positieve ervaringen met de door jullie geinstalleerde en geleverde keuken. Wij zijn inmiddels verhuisd, niet vanwege de keuken dus. De mooie keuken heeft echter wel geholpen ons huis vrij snel te verkopen. (binnen een half jaar!!) Voor de nieuwe bewoners was de keuken zeker een punt van belang bij hun beslissing.“

J.A. Willenborg
Laren, 16-04-2012

“Waarom kiezen wij voor onze verbouwingen (keuken, badkamer, toilet etc) De Boekweit:
Een uitermate vakkundige en enthousiaste jonge groep die voldoet aan de volgende belangrijke criteria:

-betrouwbaar
-meedenken met de klant
-afspraak is afspraak
-op tijd leveren
-alle activiteiten in een hand
-uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Plezierige vakmensen die naast het leveren van vakkundig werk met de klant samenwerken om alle romp-slomp die een verbouwing nu eenmaal met zich meebrengt tot een minimum te beperken.”

Marijke Klomp
Huizen, 02-03-2012

“Hallo Patrick en collega’s, de keuken bevalt ons erg goed. Het was de derde opdracht die jullie voor ons gerealiseerd hebben. (keuken 1995, badkamer 1997 en weer een keuken in 2010) We zijn bekend met jullie uitstekende service. In het verleden heb ik al vele klanten bij jullie gebracht, dus de mond op mond reclame werkt goed bij Huize Klomp.“

Fam. Lanphen
Blaricum, 09-02-2012

“We hebben onze keuken 2 jaar geleden bij jullie gekocht en we genieten er nog elke dag van.“

Hein en Yvonne van Oosterom
Lage Vuursche, 11-01-2012

“Na een uitgebreide zoektocht door keukenland zijn we voor onze nieuwe keuken uiteindelijk aanbeland bij Boekweit. We vielen voor de “keuken van onze dromen”, maar ook voor de persoonlijke benadering, service en betrouwbaarheid. Goede adviezen en ideeën door Patrick en Bas. Ook de nazorg verdient niets anders dan lof. Dank mannen! “

Elsbeth Soederhuizen
Bussum, 23-12-2011

” Ik ben bij De Boekweit terecht gekomen via een vriendin die heel tevreden was over de plaatsing van o.a. haar keuken en badkamer. En ook ik ben erg tevreden over de mogelijkheden, kwaliteit en service. Niet alleen de keuken (met ingewikkelde ingebouwde nissen) maar ook diverse andere werkzaamheden (doorbreken muur, kast in de woonkamer etc) werden door de Boekweit met grote perfectie binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Keurige werklui, geen rommel. Ik kan De Boekweit van harte aanbevelen. “

Jolien & Robert Jan Hesselink
Soest, 22-11-2011

” Graag willen wij over onze ervaring met jullie vertellen. Of dat in 5 regels lukt is de vraag, maar ik doe mijn best. Via via bij jullie terecht gekomen. Eerste contact met Bas was meteen goed! Hij begreep goed wat wij wilden en dacht meteen mee, zonder iets op te dringen. In de loop van de periode bleek er een heftige verandering aangebracht te moeten worden door constructieproblemen in het huis. Geen probleem, ook al was alles al besteld. Er werd meteen langsgekomen, weer meegedacht en naar oplossingen gezocht. Ook het na traject erg professioneel en prettig. Nog altijd kunnen we iets vragen. Er wordt altijd serieus geluisterd, jullie komen als het nodig is. Al met al zijn we erg blij met onze keuze voor jullie en ik zou jullie dan ook zonder twijfel bij anderen aanraden!!! Met toch een beetje speciale dank aan Bas Mercx! “

Fam. Postma-Bianchi
Antwerpen België, 19-11-2011

” Met veel genoegen kijken wij terug op de samenwerking met uw verkoop- en montage medewerkers. Op recommandatie hebben wij vorig jaar en dit jaar twee woning renovatie projecten in Nederland (twee volledige keukens en drie badkamers inclusief alle tegelwerk) kunnen afronden, die mede dankzij de door u geleverde kwaliteit snel konden worden verhuurd. Daarvoor dank. Op dit moment is er nog geen vervolgproject bekend, maar zodra dit zich voordoet, kloppen wij opnieuw bij u aan.“