BOEKWEIT HEEFT GEMIDDELD EEN 9,2!

Het is onze uitdaging om met een bijzonder ontwerp en een vakkundige uitvoering de wensen van onze klanten te realiseren. Dit doen wij al 50 jaar met veel plezier!

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Persoonlijk contact, vakkundig advies, eerlijke prijzen, vakmanschap en een goede nazorg. Mede daarom is Boekweit dé keukenspeciaalzaak van ‘t Gooi. U bent van harte welkom!

WILT U OOK EEN REFERENTIE OPGEVEN?

Wij stellen het op prijs indien u uw ervaringen met Boekweit kenbaar wilt maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van het referentieformulier. Met uw referentie kunt u bezoekers van onze site behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste partner voor een nieuwe keuken of ander project.

TROTS OP ONZE REFERENTIES

Fam. Haas
Baarn

Wij zijn zeer tevreden met de keuken die wij bij Boekweit hebben gekocht. Zeer deskundig, geduldig geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. Geen vraag is te veel, er wordt goed meegedacht, je kan snel schakelen en een afspraak maken voor vragen en aanpassingen. Zo ontstaat stad voor stap je droomkeuken. Het installeren door hun eigen montagedienst is zeer goed. Ze installeren je keuken alsof het hun eigen keuken is, werken erg netjes en nemen al het verpakkingsmateriaal mee. Ze kwamen heel snel terug toen de afwasmachine niet werkte en de nageleverde kookplaat werd heel snel geïnstalleerd. Echte service bestaat nog!

Out
Eemnes

We hebben een complete keuken incl. apparatuur bij Boekweit gekocht. Ook de voorbereidende werkzaamheden en plaatsing hebben we door Boekweit laten uitvoeren. Vanaf het begin voelde het al goed aan. De gesprekken in de showroom en het telefoon, mail contact verliep goed. Ze denken mee en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Ook komen ze met oplossingen en alternatieven. Het plaatsen van de keuken werd zeer vakkundig en goed gedaan. Alles werd tot in detail aangesloten en geplaatst. Ook de afwerking was perfect. Een bedrijf met zeer vakkundige mensen die gedurende het hele proces alle tijd voor je hebben. Kortom een super positieve ervaring en een hele mooie keuken waar we nog iedere dag van genieten.

Stephan Letter
Bussum

Zeer tevreden over boekweit keukens! Zeker een aanrader voor mensen die van service en kwaliteit houden!

J. Smit
Laren

Wij hebben een keuken gekocht bij Boekweit keukens in Eemnes. Het overleg en informatie was heel goed. Prettige werknemers en goede service.

Aanvulling ontvangen 23 september 2020: Aankoop is geleverd. Wij zijn heel enthousiast over onze nieuwe keuken, het werkt allemaal voortreffelijk.

Philip Whittle
Amersfoort

Wij hebben onze Boekweitkeuken nu ongeveer een jaar en elke dag weer, wanneer we onze nieuwe keuken inlopen, zijn we blij met het resultaat. Het ontwerpproces verliep plezierig, de plaatsing was vakkundig en vlot, en ook de afwerking en nazorg lieten niets te wensen over. Kortom, wij zijn tevreden klanten en zullen in voorkomende situaties dit bedrijf van harte aanbevelen.

Familie Kroes
Laren

Via een andere ambassadeur bij Boekweit keukens terecht gekomen. Hier zijn wij op de juiste en prettige manier geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Het meedenken, alternatieven bieden voor de juiste prijs zonder opdringerig te zijn. Wij zijn meer dan blij met het eindresultaat. Het is nog mooier geworden dan de 3d voorstelling! Als u een keuken zoekt voor de juiste prijs, advies en kwaliteitsverhouding dan bent u bij Boekweit keukens aan het juiste adres. (bovenstaand klinkt als verkoop praatje maar is echt onze ervaring!) Kortom complimenten voor het gehele Boekweit team.

Mevr. W. Baas
Huizen

Mijn aankoop is een complete keuken met apparatuur. Ik ben zeer tevreden over Boekweit keukens, een bedrijf die zijn afspraken nakomt en meedenkt in oplossingen. De keuken is geleverd en gemonteerd tot volle tevredenheid.

C.F. Langen
Laren

Een quooker. Zeer snelle en professionele afhandeling en installatie. Dinsdags besteld, woensdags geleverd en geïnstalleerd. Prima.

H.G. Hartman
Huizen

Een volledige keuken met bijkeuken. We hadden zelf al een redelijk uitgewerkt idee en dat is door Boekweit prachtig uitgewerkt. Bovendien kregen wij een aantal praktische tips waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. De keuken is snel en vakkundig gemonteerd. Wij genieten met volle teugen van onze mooie keuken en bevelen Boekweit Keukens dan ook van harte aan.

Van den Brink
Baarn

Enige tijd geleden kwamen wij voor het eerst bij Boekweit en zijn daar prettig te woord gestaan door Patrick. Daarna volgden de vervolggesprekken, de tekeningen en uiteindelijk de bestelling van onze keuken waar we erg blij mee zijn! Wij hebben het hele traject als erg prettig ervaren en hebben het meedenken met onze verbouw/uitbouw plannen vooral gewaardeerd.

Roel Vos
Hilversum

Voor ons is duidelijk dat Boekweit meer dan keukens is. Naast een prachtige keuken heeft Boekweit voor ons stukwerk door het hele huis en de vloerverwarming voor hun rekening genomen. Doordat er zeer goed werd meegedacht met onze ideeën zijn we uitgekomen tot een zeer mooi eindresultaat. Het is fijn om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is. Daarom willen wij Dirk, Jeroen en Patrick enorm bedanken. Warme groet, Isabelle en Roel.

Overtoom
Heerhugowaard

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Boekweit en zijn zeer tevreden over het adviseren en de montage. prima zaak.

Jan en Nicky van Tol
Almere

Boekweit heeft niet alleen een fantastische nieuwe keuken geleverd, maar ook het doorbreken naar de woonkamer en naar de bijkeuken in handen gehad. De inzet van eigenaar Patrick, Bas, Dirk en Jeroen was uitstekend. Zij hebben onze wensen vertaald in een prachtig ontwerp wat inhield het verwijderen van draagmuren, stuccen, schilderwerk, elektra, vloerverwarming en nieuwe vloertegels. Alles werd uitgevoerd op een professionele manier en het was altijd een plezier om Jeroen te zien verschijnen. Boekweit is de beste aannemer die we ooit over de vloer hebben gehad. Absoluut aanbevolen!

G. Broné
Blaricum

Wij hebben een keuken van Boekweit en hebben daar heel veel plezier van. Wij zijn netjes geholpen en de keuken is professioneel geplaatst. Na 2 jaar was de koelkast kapot, geen probleem wij kregen meteen een nieuwe. Wij bevelen Boekweit aan.

Rienk
Blaricum

De geleverde keuken iz hemaal perfect.ook de plaatsing verliep erg professioneel

Dennis Koekkoek
Eemnes

Wij zijn al jaren klant bij de Boekweit. Ook bij deze verhuizing hebben we weer voor een keuken van Boekweit gekozen, en is er door het gehele team keurig gewerkt en gecommuniceerd. Kortom, fijne club met vakmensen!!!

J. Krikke
Eemnes

Na goed vakkundig advies voorzien van allerlei praktische tips hebben wij een prachtige hoogglans keuken bij Boekweit gekocht. Installatie ging perfect en kleine beschadigingen werden gelijk door het professionele team opgemerkt en verholpen. Wij halen veel kook- en bakplezier uit onze keuken waar we het team van Boekweit voor willen bedanken!

Anita Bokma
Blaricum

Boekweit keukens heeft hier een prachtige keuken geplaatst. Boekweit is zeer betrouwbaar, en komen hun afspraken goed na. Ze zijn zeer deskundig en kunnen goed advies geven, en denken met je mee. Kortom ik zou Boekweit zeer zeker adviseren.

Fam Bout
Huizen

Alles van begin tot eind correct uitgevoerd. vakwerk geleverd.

A.J. Keune
Huizen

Een volledige keuken en bijkeuken. Wij hadden een afwijkend front in gedachten en dat is door Boekweit volledig naar wens uitgewerkt en op maat gemaakt. Bovendien kregen we wat goede tips, waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. Ook voor de bijkeuken werd een goede oplossing gevonden door losse panelen bij de keuken te bestellen waar schuifdeuren van gemaakt werden. De keuken is vakkundig gemonteerd en wij genieten volop van onze mooie keuken.

Peter Louman
Bussum

Wij hebben onze keuken bij Boekweit gekocht omdat wij een kleiner bedrijf met korte lijnen en goede service zochten. wij hebben de juiste keus gemaakt. vanaf het begin hebben wij er een goed gevoel bij gehad. wij hebben een keuken uitgekozen waar we heel blij mee zijn en het plaatsen van de keuken ging geweldig. kortom wij zijn heel tevreden en kunnen Boekweit ten zeerste aanbevelen.

Nicole Makker
Eemnes

Circa 5 jaar geleden een prachtige moderne keuken gekocht bij de Boekweit. Deze week werkte de demper niet meer van 1 van de kastjes, direct werd er een nieuwe set besteld en gratis geleverd. Wat een goede service !!!!

Schipdam
Baarn

Volledige keuken, m.u.v. inbouw oven/kookplaat (deze zijn overgezet) aangeschaft en geplaatst. Heeft ruim een maand geduurd. Reden: Deel waarin kookplaat valt werd 3 x door fabriek verkeerd geleverd. Een bovenkastje was beschadigd en nieuw exemplaar bleek verkeerde buitenzijde te hebben. Ook was een nieuw geleverde radiator beschadigd. Maar we kunnen niet anders zeggen dat alles ondanks de ongemakken op zeer soepele en correcte wijze is afgehandeld. Wat wij ook als heel erg prettig hebben ervaren is dat bij Boekweit alles wordt geregeld en uitgevoerd, zoals slopen, stucwerk (uitbesteed), radiator plaatsen etc.

Fam. Vos
Laren

Geen complete keuken, maar ’slechts’ een quooker-kraan gekocht en laten installeren: wij zijn zeer tevreden over het meedenken van de verkoper en het installeren van de monteur.
Wat extra meerwerk was geen probleem.
Heel blij met onze kraan !

Albert
Eemnes

we wilden een aantal kast- en ladenfrontjes vervangen omdat de folie daarvan losliet. we hebben hierover een Plezierig en informatief gesprek gehad in de showroom. De offerte werd snel en volgens afspraak gemaakt. Ook het opmeten is kort daarna gedaan.
na een korte levertijd werden op de afgesproken datum alle frontjes keurig en professioneel vervangen. Alle nieuwe frontjes waren precies op maat en van de correcte kleur.
Kortom, perfecte en professionele service van boekweit.

Mirella Dijkman en Mathieu van den berg
Huizen

Ook wij hebben zeer goede ervaringen met Boekweit. Er werd heel goed met ons meegedacht ondanks dat wij een heel bewerkelijke en kleine keuken hebben. Wij genieten erg van onze nieuwe keuken!

Fam. L. de Leeuw
Laren

Bij Boekweit troffen wij uiterst deskundige maar vooral ook klantvriendelijke adviseurs. Na enkele sessies waren we in staat een fantastische keuken te bestellen. Niets dan lof over Boekweit Keukens. Natuurlijk gaat er in het toch wel complexe proces iets fout maar dat wordt zonder enige aarzeling opgelost. Het is een betrouwbare keuken leverancier. Speciale dank aan dhr. Mercx voor zijn creatieve en deskundige inbreng.

Hartelijke groet,
Fam. de Leeuw, Laren

Jonas Hemink
Hilversum

Ondanks het feit dat wij vanwege omstandigheden geen keuken hebben besteld bij boekweit keukens zijn wij wel zeer te spreken over de pro-actieve houding van bas, zijn meedenken en oplossingsgerichte instelling. hij heeft ons echt verder geholpen met zijn deskundigheid.

A. Niessen
Bussum

nu Bijna een jaar geleden werd onze keuken geplaatst. Tot op de dag vandaag geen op of aanmerkingen op de keuken en de plaatsing van de keuken. VOORTREFFELIJK werk zowel van de verkoper, Bas als van de monteurs. Ga in ieder geval even bij deze mensen kijken in Eemnes.

Edwin Brouwer en Esther Booms
Hilversum

Beste Patrick en Bas,

Esther en ik hebben gisteravond gekookt in onze nieuwe keuken. Daarbij natuurlijk bubbles,die met een luide knal opende!
We zijn ongelooflijk blij met deze práchtige keuken! Als Jut enJul zaten we de hele avond in de keuken te kijken,en probeerden we wat apparaten uit…..okay,daar moeten we nog wat mee oefenen😉.
Grote dank dus,maar óók aan Jeroen en Dirk die deze klus toch maar geklaard hebben.Tevens Joost,die een zeer strakke vloer heeft neergelegd,zijn we dankbaar!

Afijn,het moge duidelijk zijn,wij zijn zéér tevreden!

Harry Versteeg
Almere

uitstekend advies, denken heel erg mee, en komen ook met goede oplossingen. het installeren is perfect gedaan, niets is hierbij teveel. ook de service daarna is top. kortom, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en bevelen boekweit ook zeer zeker aan. bedankt.

Monique en gerrit klompmaker
Huizen

Een geweldig team dat ons erg heeft geholpen met de juiste keuzes. Keuken en plaatsing uitstekend!

H. de Vries
Utrecht

Zoals altijd is in een dorp grote aankopen uitzoeken zoveel relaxter dan in Utrecht (waar ik zelf woon) Boekweit keukens vormt daarop geen uitzondering. Patrick neemt alle tijd om de diverse mogelijkheden met je door te nemen met als resultaat een prachtige, vakkundig, op de afgesproken tijd, geïnstalleerde keuken

Bart & Joke
Amersfoort

Supergoed advies en nemen ruim de tijd om je echt aan jouw droomkeuken te helpen. Ook de installatie is perfect gelopen, bedankt Dirk! Service erna is ook top. Wij bevelen jullie zeker aan. Bedankt mannen!

Marinus en Monique
Bunschoten

Wij zijn super tevreden over de geplaatste keuken! De jongens waren precies op tijd en gingen direct aan de slag. Wij zullen boekweit zeker aanbevelen!

Hans en Francina
Eemnes

Ruim 5 jaar geleden keuken bij de boekweit gekocht.Een onder spot was defect.monteur is geweest en heeft tevens wat kastjes bijgesteld. Vroeg de rekening. Nee dit is service.klasse dat na 5 jaar.

J Ratsma
Huizen

Vorig jaar oktober is een prachtige keuken bij mij geplaatst waar ik helemaal tevreden mee ben. Onlangs constateerde ik dat het lampje van de oven het niet (meer) deed. Er bleek meer aan de hand dan dat het lampje stuk was. een enkel berichtje naar boekweit en een vriendelijke monteur kwam langs en heeft de boel gerepareerd. Zonder Kosten. wat een service! Alle lof voor deze zaak!

Jose Akker van Thienen
Laren

Wij zijn super blij en zeer tevreden met onze nieuwe keuken en hoe jullie de keuken bij ons zo netjes hebben geplaatst!

N. van der Plasse
Laren

Wij hebben Boekweit ingeschakeld voor een gedeeltelijke renovatie van onze keuken. Vervangen moesten worden: het aanrechtblad en de spoelbak daarin, de electrische oven en de gaskookplaat alsmede het aanbrengen van een integreerbare afzuigkap. Het afvoerkanaal daarvoor moest worden verbreed tussen de keuken en het dak op basis van nacalculatie.
* Het advies voor dit alles werd snel en zeer vakkundig aangeleverd.
* De uitvoering door twee vriendelijke monteurs was zorgvuldig.
* Het ontbrekende frontje voor de afzuigkap sloot goed aan bij de andere reeds aanwezige fronten van kasten en laden.
* Een gespecificeerde nota voor de nacalc