Keukenrenovatie in 't Gooi

Het renoveren van een keuken biedt vele mogelijkheden. Een geheel nieuwe uitstraling of juist meer luxe en comfort. Met een paar eenvoudige ingrepen wordt de keuken weer als nieuw en heeft u weer vele jaren gebruiksplezier.

Fronten vervangen

Heeft u last van loslatende folie van uw fronten? Wij hebben de oplossing. Boekweit Keukenrenovatie biedt u een uitgebreid programma aan keukendeurtjes in vele kleuren en uitvoeringen en op maat. Welke stijl ook ook kiest, van landelijk tot modern, u vindt het bij Boekweit. Gemonteerd door onze eigen vakmensen en naar wens voorzien van Soft-close scharnieren. Voor een gering bedrag heeft u weer een “nieuwe” keuken. Onze adviseur helpt u graag verder.

Apparatuur vervangen

Het vervangen van apparatuur is vaak een lastige klus. Boekweit is hierin al jaren gespecialiseerd, onze vakmensen hebben de ervaring en de materialen om snel en accuraat inbouwapparatuur te wisselen. Ook als een inbouwapparaat niet defect is, kan het zeer de moeite waard zijn deze te vervangen. Denk hierbij aan een koelkast ouder dan 7 jaar, deze apparaten zijn echte energie verspillers. Een vervanging is dan niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee.

EEN BREDE COLLECTIE

U vindt bij ons altijd het inbouwapparaat dat u nodig heeft.

Hoogwaardige keukenapparatuur voor een scherpe prijs met tot 8 jaar garantie. Onze afwasautomaten zijn bijvoorbeeld de meest geruisloze en energie-efficiënte afwasautomaten die er zijn. De koel- en vriesapparaten onderscheiden zich met name door een uitstekende bewaarkwaliteit gekoppeld aan de laagste energieklasse tot zelfs  A+++. Onze vakkundige monteurs bouwen de apparatuur graag voor u in.

Werkblad vervangen

Het werkblad is een belangrijk en beeldbepalend onderdeel van de keuken, het is ook nogal onderhevig aan gebruiksslijtage. Een beschadigd of versleten werkblad is lastig te reinigen en geeft de keuken een verouderd uiterlijk. Met een nieuw werkblad, zeker als een ander materiaal en kleur gebruikt wordt, krijgt de keuken weer een frisse en nieuwe uitstraling. Onderstaand geven wij een indruk van de verschillende materialen en de betreffende eigenschappen.

UW KEUKEN RENOVEREN EN DAARMEE GELD BESPAREN?

Uw keuken weer nieuw in een handomdraai. Laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden in fronten, werkbladen en apparatuur. Uiteraard door onze eigen vakmensen gemonteerd. Komt u langs?