BOEKWEIT HUISSELECTIE

Met onze zorgvuldig samengestelde Boekweit huiscollectie zijn wij in staat keukens te leveren voor elk budget. De huisselectie wordt door onze eigen vertrouwde leveranciers geproduceerd. Speciaal voor u ontworpen en desgewenst gemonteerd. De keukens zijn leverbaar vanaf € 4.000,- exclusief accessoires, bezorging en montage.

VOOR ELKE BUDGET

Er is een ruime keuze in deze selectie keukens. Ze zijn verkrijgbaar in diverse opstellingen en stijlen, en er zijn diverse fronten en werkbladen in verschillende designkleuren en materialen. De keukens zijn geheel aan uw wensen aan te passen. Ook wat betreft de apparatuur en werkbladen (zoals natuursteen of composiet). De genoemde bedragen zijn pakketprijzen inclusief de getoonde apparatuur. Aanpassen tegen meerprijs.

STAAT UW DROOMKEUKEN ER NIET TUSSEN?

Staat uw keuken er niet bij, klik dan op “MEER KEUKENS” voor nog vele andere opstellingen. Wij rekenen graag voor u uit wat de gewenste keuken kost. Ook de montage en bijkomende werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Maak een afspraak om u te overtuigen en u zult merken dat u bij Boekweit, meer dan keukens aan het juiste adres bent.