BOEKWEIT HUISSELECTIE

Met een zorgvuldig samengestelde collectie zijn wij in staat een keuken te leveren voor elk budget. De huisselectie keukens worden immers door onze vertrouwde leveranciers geproduceerd. Speciaal voor u ontworpen en desgewenst gemonteerd.
Deze mooie, eigentijdse keukens zijn leverbaar vanaf € 5.200,- inclusief 5 apparaten.

VOOR ELKE BUDGET

Er is een ruime keuze uit fronten en werkbladen in diverse designkleuren en materialen. Het is mogelijk de keukens aan te passen aan uw wensen. Qua opstelling, maar ook wat betreft apparatuur en werkbladen. Zelfs natuurstenen of composiet werkbladen zijn mogelijk. De verschillende basis opstellingen zijn standaard voorzien van een Huisselectie apparatuur set, bestaande uit een koelkast, kookplaat, afzuigschouw, combimagnetron en een vaatwasser.

KEUKENS HALF GELD EN MONTAGE GRATIS?

Genoeg van alle verkooptrucs en acties in keukenland? Alle kortingen en cadeaus betaalt u zelf, de sigaren komen uit uw eigen doos. Bij ons geen gegoochel met prijzen maar een keurige netto offerte waar alle “lucht” al uit is. Maak een afspraak om u te overtuigen en u zult merken dat u bij Boekweit, meer dan keukens aan het juiste adres bent.