Servicetarief

Het standaard service tarief is € 55,00 exclusief 21% btw inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon. Voor ieder volgend half uur arbeidsloon of een gedeelte daarvan wordt € 27,50 exclusief 21% btw in rekening gebracht. Gebruikte materialen worden separaat berekend.

Spirit keukens

Voor aanvullende diensten t.b.v. onze scherp geprijsde Spirit keukens rekenen wij de volgende tarieven:

3D keukenontwerp

Een Spirit keuken wordt door één van onze specialisten, in samenwerking met de klant, geheel kosteloos op een plattegrond ontworpen. Voor een uitgebreide 3D impressie, eventueel aangevuld met installatie tekeningen, berekenen wij een vergoeding van € 50,-.

Inmeten

Het inmeten van een keuken is een precisie klus. Om zeker te zijn dat de keuken passend wordt besteld, is het aan te bevelen dit door één van onze experts te laten doen. Inmeten binnen een straal van 20 km rond Eemnes kost € 50,-. Overige afstanden op aanvraag.

Bezorgen

Voor het bezorgen van uw Spirit keuken berekenen wij € 135,- voor afstanden tot 20 km en € 185,- voor afstanden tussen de 20 en 50 km. Overige afstanden op aanvraag.

Montage

Uiteraard kunnen wij uw Spirit keuken vakkundig voor u monteren. Voor de montage inclusief aansluiten brengen wij ca. € 175,- per strekkende meter in rekening  Dit is een indicatie en geldig voor afstanden tot 20 km. Overige afstanden op aanvraag.

Heeft u al gedacht aan keukenrenovatie?

Als de keuken in basis nog in goede staat verkeert, kunnen wij tegen een fractie van de nieuwprijs uw keuken een compleet nieuw uiterlijk geven. Vervangen van deuren eventueel in combinatie met werkblad en apparatuur. Een prachtig resultaat voor een lage prijs. Dat is pas besparen!

Keukenrenovatie

Voor het wisselen van uw keukendeuren, kunt u gemiddeld € 30,- per front aanhouden. Dus als u 20 keukenfronten wilt vervangen kost dat € 600,-  aan montage exclusief deuren en scharnieren. De prijzen van de keukendeuren vindt u in onze Secondlife brochure. Montage kosten voor inbouwapparatuur; € 99,- voor het eerste apparaat en € 70,- voor elk extra apparaat. Voor het vervangen van werkbladen gelden prijzen op aanvraag.