BOEKWEIT
SPIRIT KEUKENS

Met een zorgvuldig samengestelde collectie zijn wij in staat een budget keuken te leveren in dezelfde kwaliteit als onze andere keukens. De budget keukens worden immers door onze vertrouwde leveranciers geproduceerd. Speciaal voor u samengesteld en desgewenst gemonteerd.
Deze mooie, eigentijdse keukens zijn leverbaar vanaf € 3.298,- inclusief 5 apparaten.

COMPLETE KEUKENS
VANAF € 3.298,-

Er is een ruime keuze uit fronten en werkbladen in diverse designkleuren en materialen. Het is mogelijk de keukens aan te passen aan uw wensen. Qua opstelling, maar ook wat betreft apparatuur en werkbladen. Zelfs natuurstenen of composiet werkbladen zijn mogelijk. De verschillende basis opstellingen zijn standaard voorzien van een Huisselectie apparatuur set, bestaande uit een koelkast, gaskookplaat, afzuigschouw, combimagnetron en een vaatwasser.

UW KEUKEN ZELF UITREKENEN EN DAARMEE GELD BESPAREN?

Met behulp van onze brochure kunt u snel en eenvoudig uitrekenen wat uw Spirit gaat kosten. U kunt uw keuken bestellen door gebruik te maken van het bestelformulier. Indien u hierbij hulp nodig heeft, zijn wij u graag van dienst. Voor aanvullende diensten verwijzen wij u naar onze tarieven.